Om hyr en timme

Jag är en kille på 49 år som heter Mattz Birath och är dyslektiker, och lider av utmattning och har problem med stress, och jag bor i Nacka/Stockholm med fru och våra barn sedan 1998. Men är uppvuxen i Löttorp på Norra Öland. på fritiden tar jag det lugnt och njuter av livet.

Jag har jobbat med elinstallationer sedan januari 1988, började som traditionell lärling som 16åring då jag är dyslektiker så jag kom inte in på något yrkesprogram för att jag hade så dåliga betyg, efter några år, Sommaren 1994 flyttade jag till Oskarshamn och började på en AMU utbildning för att läsa in elektrikeryrket , under hösten 1995 flyttade jag till Stockholm har sedan dess jobbat med olika el & tele företag och som arbetsledare /ledande montör och som projektledare i Stockholmområdet och har haft 20-30 tal montörer som jag har haft koll på.

VARFÖR HYR EN TIMME ?
I Maj 2012 händ det som inte får hända någon, jag drabbas av utmattning med depression och panikångest med en ambulans färd till sjukhus, firman jag jobbade på valde att sparka mig ( arbetsbrist fungerar på allt tydligen ), och idag sedan Augusti 2015 driver jag detta företag, för jag måste styr över mina dagar & jobb och försöker ta kontroll över min yrkesliv igen, & planera ihop dom på bästa sätt för att komma tillbaka till ett så bra liv för mig som möjligt.

Hela idén med min verksamhet blir då att jag bokar in den tid VI tror som kan gå åt för ert jobb, för att jag skall få ihop min ekonomi, med fasta timmar så vet jag hur många timmar jag kan boka in varje dag och att ni kunder vet innan jag kommer vet vad det kommer kosta er, på så sätt behöver jag inte stressa och kan fokusera på er till 110%, och när jag jobbart klart den tiden vi bokat in så gör jag klart och rundar av för att åker vidare till nästa kund skulle tiden var för kort så avslutar jag och så får vi boka in en ny tid, Jag gör INGA större el projekt utan bara små och enklare el jobb större jobb finns andra elföretag som vill göra.

Idag hjälper jag bara privatpersoner som har behov med små och enklare el jobb. och max 2h vilket gör att jag får en massa micro pauser jag får mellan jobben vilket gör att det fungerar riktigt bra bra just nu, då jag måste planera mitt liv i god tid så försöker jag att ha en 14 dagars framförhållning,

I dag spenderar jag ca 2-3h i bil varje dag, för att åka mellan alla de jobb jag har inbokade, därför jobbar jag bara söder om slussen för att slippa spenderar mer timmar i bil varje dag än vad jag gör redan för miljöns skull. Skall jag åka norr om slussen så tillkommer det en miljöavgift på 300kr

Jag vänder mig idag till alla er privatpersoner, som behöver hjälp med SMÅ & LÄTTA ELINSTALLATIONER. jag jobbar helgfria vardagar och EJ JOUR liknade jobb ..

Jag har i dag över 32år i elbranschen har elbehörighet för det jag gör, och är ett registrerat elinstallatör hos Elsäkerhetsverket, vilket alla måste vara om man jobbar med elinstallationer, dessutom har jag mycket god kreditvärdighet via UC GULD SEDAN 2017, Hyr en timme har tilldelas priset årets El-företag 2018 & 2019. Har ID06 2,0. Och Jag har sjukt mycket omdömen på Google, Eniro och Facebook Kolla sidan och läs gärna vad andra av mina underbara kunder säger om mig på hyr en timme.

                                                                

Intervju av mig i tidningen Elinstallatören #12, 2019

LÄNK —–>

intervju av hyr en timme 2019intervju av hyr en timme 2019

GILLA & FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK OCH INSTAGARM

Och ta del av branch info, bilder mm