Om hyr en timme

Jag är en kille på snart 48 år som heter Mattz Birath och är dyslektiker, utbränd och har problem med stress, och jag bor i Nacka/Stockholm med fru och våra barn sedan 1998. Men är uppvuxen i Löttorp på Norra Öland, Och min stora hobby är fotografering .

Jag har jobbat med elinstallationer sedan januari 1988, började som traditionell lärling som 16åring då jag är dyslektiker så jag kom inte in på något yrkesprogram för att jag hade så dåliga betyg, efter några år, Sommaren 1994 flyttade jag till Oskarshamn och började på en AMU utbildning för att läsa in elektrikeryrket , under hösten 1995 flyttade jag till Stockholm har sedan dess jobbat med olika el & tele företag och som arbetsledare /ledande montör och som projektledare i Stockholmområdet och har haft 20-30 tal montörer som jag har haft koll på.

VARFÖR HYR EN TIMME ?
I Maj 2012 händ det som inte får hända någon, jag drabbas av utbrändhet med depression och panikångest med en ambulans färd till sjukhus, firman jag jobbade på valde att sparka mig ( arbetsbrist fungerar på allt tydligen ), och idag sedan Augusti 2015 driver jag detta företag, för jag måste styr över mina dagar & jobb och försöker ta kontroll över min yrkesliv igen, & planera ihop dom på bästa sätt för att komma tillbaka till ett så bra liv för mig som möjligt.

Hela idén med min verksamhet blir då att vi bokar in den tid vi tror som kan gå åt för ert jobb , för att jag skall få ihop min ekonomi och för att jag inte skall stressa så har jag fasta timmar, och när jag jobbart klart den tiden vi bokat in så åker jag vidare till nästa kund skulle tiden var för kort så avslutar jag och så får vi boka in en ny tid , får jag måste fylla mina dagar jag jobbar med 5-6 timmar.

För mig är detta det bästa valet just nu, att jag bara har små/enkla el-jobb med en bra & god framförhållning, är ett bra sätt och för att jag skall må så bra som möjligt i allt detta, och ca 5-6 timmars dagar, och att jobba max 2 timmar per tillfälle, & detta fungerar bäst för mig just här och nu,  jag jobbar bara vardagar 8-15 & är ledig varje onsdagar för att orka, Och jag gör BARA planerade jobb ( ingen jour jobb ) eller sista minuten jobb.. Och pga, av det stora antalet hushåll som vi har här i Stockholm så är det, helt omöjligt för mig att hjälpa alla. därför är mitt arbetsområde är Nacka/Värmdö, Södermalm & Tyresö/Hägersten och max i höjd med Huddinge/Haninge. (söder om Slussen) och det är mer en vad jag klarar av just nu.

Jag vänder mig BARA TILL PRIVATPERSONER , Som behöver hjälp med SMÅ & LÄTTA ELINSTALLATIONER.

Jag har i dag över 30år i elbranchen har elbehörighet för det jag gör och är Godkänd elinstallatör av Elsäkerhetsverket vilket alla måste vara om man jobbar med elinstallationer, dessutom har jag mycket god kreditvärdighet via UC, och godkänd av villaägarnas riksförbund ( dom ställer höga krav på vilka som skall få vara med vilket är bra för er som kunder ), Hyr en timme har tilldelas priset årets bäst El-företag 2018. Och Jag har sjukt mycket omdömen på Eniro och Facebook Kolla sidan och läs gärna vad andra av mina underbara kunder säger om mig på hyr en timme.

 

                                        

 

 

BEHÖRIGHET OCH ANDRA INTYG

 

GILLA & FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM