Om hyr en timme

Jag är en kille på 47 år som heter Mattz Birath och är dyslektiker, och bor i Nacka/Stockholm med fru och våra barn sedan 1998. Men är uppvuxen på Norra Öland ( Löttorp )

Jag har jobbat med elinstallationer sedan januari 1988, började som tradionell lärling som 16åring då jag är dyslektiker så jag kom inte in på något yrkesprogram för att jag hade så dåliga betyg, efter några år, Sommaren 1994 flyttade jag till Oskarshamn och började på en AMU utbildning för att läsa in elektrikeryrket , under hösten 1995 flyttade jag till Stockholm har sedan dess jobbat med olika el & tele företag och som arbetsledare /ledande montör och som projektledare i Stockholm området och har haft som max 30-40 montörer som jag har haft koll på.

VAR FÖR HYR EN TIMME ?
I Maj 2012 händ det som inte får hända någon, jag drabbas av utbrändhet med depression och panikångest med en ambulans färd till sjukhus, firman jag jobbade på valde att sparka mig ( arbetsbrist fungerar på allt tydligen ), och idag sedan Augusti 2015 driver jag detta företag, för jag måste styr över mina dagar & jobb och försöker ta kontroll över min yrkesliv igen, & planera ihop dom på bästa sätt för att komma tillbaka till ett så bra liv för mig som möjligt.

Idén med min verksamhet blir då är att NI hyr mig på timme där av namnet ( HYR EN TIMME ),

Så hur skall detta fungera för att detta skall fungera på bästa för mig, så stora jobb skapar mycket jobb och mycket probelmlösning och problem, då jag har stora erfarenheter inom dessa jobb,Och snabba jobb som jour och sista minuten jobb är inte heller jobb jag klarar av pga av mina stress problem..

Så är små  lätta jobb med lite problem är för mig det bästa valet och att jag har en bra framförhållning är ett bra sätt och för att jag skall må så bra som möjligt i allt detta, så måste jag ha minst 10-14dagars framförhållning i min kalender och oftast kan det vara mer än så, och ca 5-6 timmars dagar, och att jobba max 2 timmar pertillfälle, & detta fungerar bäst för mig just här och nu,  jag jobbar bara vardagar 8-15 & är ledig varje onsdagar för att orka, Och jag gör bara planerade jobb ( ingen jour jobb ) eller sista minuten jobb.. Ibland gör jag lite större uppdrag MEN det är beror på helt hur uppdraget ser ut.

Jag vänder mig till BARA MOT privatpersoner, Som behöver hjälp med små/lätta elinstallationer & olika enkla & mindre monteringar.

Jag har i dag över 30år i elbranchen har elbehörighet för det jag gör och är Godkänd elinstallatör av Elsäkerhetsverket vilket alla måste vara om man jobbar med elinstallationer, dessutom har jag mycket god kreditvärdighet via UC, och godkänd av villaägarnas riksförbund ( dom ställer höga krav på vilka som skall få vara med vilket är bra för er som kunder ), Hyr en timme  är vinnare av priset Årets Små El-företag, och så är jag medlem i Småföretagarnas riksförbund, och Jag har sjukt mycket omdömen på Eniro och Facebook Kolla sidan och läs gärna vad andra av mina underbara kunder säger om mig på hyr en timme.

           

 

Telefon: mån-fre 08.00 – 17.00
0704 – 16 33 09
08 – 716 33 41

MAIL: 
Kontaktformuläret 

 

BEHÖRIGHET OCH ANDRA INTYG

 

I Tidningen Driva eget som kom i Juni 2016 kan ni läsa om min resa som företagare LÄNK –>
Då jag sprang in i väggen ordentligt i Maj 2012 så här kan ni läsa om min resa tillbaka igen och fick starta ett företag lite mot min vilja för jag var sjukt nöjd med att vara anställd, för det var ingen arbetsgivare vill anställa någon med utbrändhet med depression och panikångest . Och nu gör jag detta på mitt sätt med små små steg framåt.

JAG ANVÄNDER MIG BARA AV DE BÄSTA GROSSISTERNA.