Om hyr en timme

Jag är en kille på 49 år som heter Mattz Birath och är dyslektiker, och lider av utmattning och har problem med stress, och jag bor i Nacka/Stockholm med fru och våra barn sedan 1998. Men är uppvuxen i Löttorp på Norra Öland. på fritiden tar jag det lugnt och njuter av livet & tar en bild då & då .

Jag har jobbat med elinstallationer sedan januari 1988, började som traditionell lärling som 16åring då jag är dyslektiker så jag kom inte in på något yrkesprogram för att jag hade så dåliga betyg, under sommaren 1994 flyttade jag till Oskarshamn och började på en AMU utbildning för att läsa in elektriker yrket , under hösten 1995 flyttade jag sedan till Stockholm har sedan dess jobbat med olika el & teleföretag och som arbetsledare /ledande montör och som projektledare i Stockholmområdet och har haft 20-30 tal montörer som jag har haft koll på.

VARFÖR HYR EN TIMME ?
Jag startade hyr en timme 2015 efter min utmaning i maj 2012 för att detta skall fungera så är planering A & O, med en utmaning så har man inte så mycket ork utan man måste vila, och jag har hittat ett sätt att få mitt yrkesliv att fungera rätt ok, då jag jobbar max 2 sedan mellan jobben så får jag de micro pauser jag behöver för att få det att fungera på bästa sätt för mig.

Hela idén med min verksamhet blir då att jag hyr ut mig till er den tid ni vill boka som kan gå åt för ert projekt.

För att jag skall få ihop min ekonomi, så har jag Bara fasta timmar man kan NI boka mig, på det sättet vet jag hur många timmar jag är bokad per dag/vecka för att jag skall veta att jag går runt rent ekonomiskt.

Har NI bokat 2h så får man betala för det även om jobbet tog typ 50min och minsta debiteringen är just 1h (där av namnet på företaget) och kunden vet innan jag kommer vad det kommer kosta i tid, vilket gör att kunden har koll på kostnaderna, + ev elmaterial kan tillkomma.

Jag vänder mig idag till alla er privatpersoner, som behöver hjälp med SMÅ & LÄTTA ELINSTALLATIONER. jag jobbar helgfria vardagar och EJ JOUR liknade jobb ..

Jag har i dag över 32år i elbranschen har elbehörighet för det jag gör, och är ett registrerat elinstallatör hos Elsäkerhetsverket, vilket alla måste vara om man jobbar med elinstallationer, dessutom har jag mycket god kreditvärdighet via UC GULD SEDAN 2017, Hyr en timme har tilldelas priset årets El-företag 2018 & 2019. Har ID06 2,0. Och Jag har sjukt mycket omdömen på Google, Eniro och Facebook Kolla sidan och läs gärna vad andra av mina underbara kunder säger om mig på hyr en timme.

                                                                

Intervju av mig i tidningen Elinstallatören #12, 2019

LÄNK —–>

intervju av hyr en timme 2019intervju av hyr en timme 2019

GILLA & FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK OCH INSTAGARM

Och ta del av bransch info, bilder, tävlingar och mycket annat.