Om hyr en timme

Jag är en kille på 49 år som heter Mattz Birath och är dyslektiker, och lider av utmattning och har problem med stress, och jag bor i Nacka/Stockholm med fru och våra barn sedan 1998. Men är uppvuxen i Löttorp på Norra Öland. på fritiden tar jag det lugnt och vilar upp mig till veckorna och försöker njuta av livet så gott det går.

Jag har jobbat med elinstallationer sedan januari 1988, började som traditionell lärling som 16åring då jag är dyslektiker så jag kom inte in på något yrkesprogram för att jag hade så dåliga betyg, under sommaren 1994 flyttade jag till Oskarshamn och började på en AMU utbildning för att läsa in elektriker yrket , under hösten 1995 flyttade jag sedan till Stockholm har sedan dess jobbat med olika el & teleföretag och som arbetsledare /ledande montör och som projektledare i Stockholmområdet och har haft 20-30 tal montörer som jag har haft koll på.

VARFÖR HYR EN TIMME ?
Efter min utmattning från 2012 så blev jag uppsagd från min dåvarande anställning, efter en heldel sökande efter nytt jobb då ingen vill anställa någon med utmattning. då jag inte okar  jobba heltid så då blev det en deltids lösning som egenföretagare sedan augusti 2015 för att få ett jobb som utmattad elektriker. Jag jobbar på timme med fasta timmar och gör mindre service likande jobb. Och detta ger våra uppdrag lite speciella förutsättningar.

För att jag skall inte skall stressa runt och veta att jag får ihop min ekonomi, så måste jag BARA fasta & hela timmar, på det sättet vet jag hur många timmar jag är bokad per dag/vecka för att jag skall veta att jag går runt rent ekonomiskt som företagare.

Vi kommer gemensamt att komma överens om en tid som kan tänkas gå åt, och det är den tiden som kommer faktureras sedan, Om vi har bokat två timmar men jobbet blir klart efter en timme debiteras fortfarande två timmar, eftersom den tiden har reserverats för uppdraget.

Jag vänder mig idag till alla er privatpersoner & söder om slussen, som behöver hjälp med SMÅ & ENKLARE ELINSTALLATIONER. jag jobbar helgfria vardagar och EJ JOUR liknade jobb eller bortom jobb, utan bara inplanerade. Jag ligger i dag på ca 800 gjorda jobb per år.

Jag har i dag över 32år i elbranschen har elbehörighet för det jag gör, och är ett registrerat elinstallatör hos Elsäkerhetsverket, vilket alla måste vara om man jobbar med elinstallationer, dessutom har jag mycket god kreditvärdighet via UC GULD SEDAN 2017, Hyr en timme har tilldelas priset årets El-företag 2018 & 2019. Har ID06 2,0. Och Jag har sjukt mycket omdömen på Google, Eniro och Facebook Kolla sidan och läs gärna vad andra av mina underbara kunder säger om mig på hyr en timme.

                                                                

Intervju av mig i tidningen Elinstallatören #12, 2019

LÄNK —–>

intervju av hyr en timme 2019intervju av hyr en timme 2019

 

 

 

 

 

FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM

Ta del av bransch info, bilder, tävlingar och mycket annat.