Om hyr en timme

Jag är en kille på 48 år som heter Mattz Birath och är dyslektiker, och lider av utmattning och har problem med stress, och jag bor i Nacka/Stockholm med fru och våra barn sedan 1998. Men är uppvuxen i Löttorp på Norra Öland. på fritiden tar jag det lugnt för att ladda energi till de dagar jobbar,

Jag har jobbat med elinstallationer sedan januari 1988, började som traditionell lärling som 16åring då jag är dyslektiker så jag kom inte in på något yrkesprogram för att jag hade så dåliga betyg, efter några år, Sommaren 1994 flyttade jag till Oskarshamn och började på en AMU utbildning för att läsa in elektrikeryrket , under hösten 1995 flyttade jag till Stockholm har sedan dess jobbat med olika el & tele företag och som arbetsledare /ledande montör och som projektledare i Stockholmområdet och har haft 20-30 tal montörer som jag har haft koll på.

VARFÖR HYR EN TIMME ?
I Maj 2012 händ det som inte får hända någon, jag drabbas av utmattning med depression och panikångest med en ambulans färd till sjukhus, firman jag jobbade på valde att sparka mig ( arbetsbrist fungerar på allt tydligen ), och idag sedan Augusti 2015 driver jag detta företag, för jag måste styr över mina dagar & jobb och försöker ta kontroll över min yrkesliv igen, & planera ihop dom på bästa sätt för att komma tillbaka till ett så bra liv för mig som möjligt.

Hela idén med min verksamhet blir då att vi bokar in den tid ni tror som kan gå åt för ert jobb, för att jag skall få ihop min ekonomi, med fasta timmar så vet jag hur många timmar jag kan boka in varje dag och att ni kunder vet innan jag kommer vet vad det kommer kosta er, på så sätt behöver jag inte stressa och kan fokusera på er till 110%, och när jag jobbart klart den tiden vi bokat in så gör jag klart och rundar av för att åker vidare till nästa kund skulle tiden var för kort så avslutar jag och så får vi boka in en ny tid, Jag gör också lite större el projekt vid behov allt beror på vad som skall göras.

Idag hjälper jag el & byggföretag en eller två dagar i veckan och de andra dagarna gör jag små och mindre eljobb, jag försöker ha minst 14 dagars framförhållning och alla som hör av sig hamnar på en väntelista så bokar jag sedan in en vecka i taget för att kunna fö så effektiva dagar jag kan, i dag jobbar jag bara söder om slussen för att slippa spenderar timmar i bil varje dag.

Jag vänder mig idag till alla er, Som behöver hjälp med SMÅ & LÄTTA ELINSTALLATIONER både Privatpersoner , företag & hantverksföretag för lite större projekt.

Jag har i dag över 31år i elbranschen har elbehörighet för det jag gör, och är ett registrerat elinstallatör hos Elsäkerhetsverket, vilket alla måste vara om man jobbar med elinstallationer, dessutom har jag mycket god kreditvärdighet via UC GULD SEDAN 2017, Hyr en timme har tilldelas priset årets El-företag 2018 & 2019. Har ID06 2,0. Och Jag har sjukt mycket omdömen på Google, Eniro och Facebook Kolla sidan och läs gärna vad andra av mina underbara kunder säger om mig på hyr en timme.

                                                                

GILLA & FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK OCH INSTAGARM

Och ta del av branch info, bilder mm