Priser & Info

Pga av min utbrändhet så har jag bara FASTA timmar för att få ihop min ekonomi och för att jag INTE skall stressa runt för att jaga en massa tid, därför jobbar jag inte på löpande jobb eller offert..

Om ni har en massa jobb som skall göras vid samma tillfälle är sjukt svårt att veta hur lång tid det tar, därför är det sjukt noga att NI är ärliga mot er själva så NI avsätter så rätt mängd tid som möjligt, för råkar vi boka in för kort tid så kommer jag att runda av efter om tiden tar slut och avsluta, efter den tiden NI har bokat in, för att sedan åka till nästa jobb.

Då jag har så stort arbetsområde så börjar jag alla dagar längst bort från Nacka och sedan jobbar mig tillbaka mot Nacka igen för att avsluta eftermiddagen i Nacka.

Pris inkl moms, bil, restid, parkering & trängselskatt.
1h =  895kr
2h = 1490kr
Fler timmar går att boka vid behov allt beror på VAD som skall göras.

Pris mot privatpersoner är det alltid inkl moms.
jag tar 595kr/h och 300kr för servicebilen per tillfälle.
(I Servicebil ingår alltid restid inom mitt område och parkering och trängselskatt inom mitt arbetsområde)

Företag 476kr/h + bil 240kr + moms,

Från ca 15 april till ca 15 Oktober gör jag utomhus jobben.

Minsta debiteringen är en timme + servicebil ( 895kr ) inom mitt arbetsområde, utanför mitt arbetsområde tillkommer det restid, och ev elmaterial kan tillkomma.

Pga. av platsbrist i bilen så har jag bara en mindre stege på ca 1m med mig och når bara en tak höjd på max 2,60-2,70m

KONTROLL AV EL-ANLÄGGNING?
Kontroll av el-anläggning innebär att jag tar och kollar på hur elen är installerad vid köp eller sälj för en lägenhet där jag går igen rum för rum och kollar över att de uttag som är jordade verkligen är det installationen till spottar är fackmannamässigt utfört, kolla även hur ser det ut bakom brytare och uttag i framför allt äldre lägenheter, kontroll av jordfelsbrytare, helt enkelt att få en överblick hur är den el-anläggning jag tänkt köpa att den är fackmannamässig.
OBS detta är INTE en besiktning av el anläggningen utan mer en koll på hur är den utförd och om den är fackmannamässig mm.. Efter utfärdad kontroll får ni en pdf med alla synpunkter mm

ROTAVDRAG ?
ROT står för RENOVERING, OMBYGNAD & TILLBYGNAD!
pga allt strul som det är med rot avdrag och alla mina små enklare eljobb som enligt skatteverket räknas som service jobb så har jag valt att inte använda rot avdragen…  ni kan alltid ansöka på egenhand om rotavdrag på er deklaration.

ELMATERIAL ?
Det ställs höga krav på oss från elsäkerhetsverket på de jobb vi utför & framför allt på elmaterialet vi monterar därför har jag bara valt att monterar jag bara godkänt elmaterial skulle det inte hålla måttet så kommer jag inte att montera det.. CE märkning är ingen garanti på om produkten är godkänd eller inte  – – – > se här https://www.youtube.com/watch?v=UZJkp68N8_I

AUKTORISATIONBEVIS ?  
( Det fungerar prisis som våra körkort.. Vissa får köra alla fordon på vägen, andra får köra lite färre och vissa får bara köra bil, fast man skulle kunna köra allt man man får inte, då man inta har rätt körkort för det fordon man skall framföra på våra vägar. ) För att jobba med el installationer så behövs det en elbehörighet i botten, som heter i dag auktorisationsbevis och det finns idag tre olika behörigheter. Den största heter (A Fullständig auktorisation) sedan har vi den vanligaste i Sverige i dag (AL Auktorisation lågspänning) och den som jag har heter (B Begränsad auktorisation) och den är längst ner på skalan. Och dessa auktorisation har lite spelat ut sin roll, DET ni måste kolla på är att man finns med hos elsäkerhetsverkets hemsida över registrerade el-företag är man inte det så får man idag inte heller jobba med elinstallationer, en privatperson med elbehörighet men utan företag får INTE utföra elinstallations arbeten i andras anläggningar..

Då jag bara har begränsad auktorisation ( elbehörighet ) så finns det jobb jag INTE får utföra då min ELBEHÖRIGHET ÄR FÖR LÅG, därför jobbar jag BARA med befintliga el-installationer på grupper som redan finns i dag, med tillhörande apparater, armaturer, kablar och rörinstallation, dosor, dimmer, uttag, armaturer. Dessa får jag i sin tur bygga ut och ändra efter kundernas önskemål enligt vad starkströmsföreskrifterna säger. Om du vill läsa mer om den Begränsad auktorisation som jag har så klicka HÄR – – >

ARBETSOMRÅDE ?
Jag åker över stora dela av stor Stockholm allt ingår i bilkostanden 300kr.

GDPR ?
Den 25e maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) med dataskyddsförordningen (GDPR).
Jag har inga maillistor eller kunddatabassystem där jag skickar utskick automatiskt. Jag jobbar skjut analogt utan att ha en massa pappers hantering. För det är något som jag aldrig tagit tag i men velat att göra, då jag inte vill att mina kunder skall känna sig påpassade med en massa mail, med erbjudande från mig utan jag vill att kunden skall ta kontakt med mig när han/hon har ett behov av mina tjänster.

Och på min facebooksida så har jag löpande info för att nå ut till mina kunder och inte via mail. Enligt bokföringslagen så måste jag spara era kontakt uppgifter i minst 7år och för alla mina garantier mm


BETALNING ?
Betalning sker bara mot faktura via BG eller Swich. All den info finns med på fakturan.

 

Fler och nyare bilder & löpande info finns på min Facebooksida och på Instagram

Referens bilder se här —>

 

 

GILLA & FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK OCH INSTAGARM

Och ta del av branch info, bilder och tävlingar mm