Priser & Info

Efter min utbrändhet så jobbar jag vardagar från kl 8,00 till kl 15.00
Och jag börjar så långt bort denna dag kl 8,00 och sedan jobbar jag mot Nacka för att av sluta dagen där, ( & bara vardagar ) Och ej Onsdagar för då är jag ledig.

Då jag jobbar på timme och inte offerter så försöker jag fylla mina dagar med så mycket med fakturerbartid som möjligt. Därför börjar jag jobba så långt bort denna dag för sedan jobba mig mot nacka, för att slippa spendera så mycket tid i bilen och bara åka fram och tillbaka över hela Stockholm för att anpassa mig till alla kunder.

Här är det NI kunder som hyr in mig för att hjälpa er med era små enkla el jobb, jag har valt denna lösning, för ni kunder skall veta hur mycket det kommer kosta er, och för mig så vet jag att jag får ihop min ekonomi och slipper stressa runt för att det skall gå ihop ekonomiskt för mig, jag kollar inte på jobben utan ni kunder se till att finns på plats, eller att jag fixar det , ni skickar bilder och förklara så gott ni kan, så har jag med mig det ni inte fixar och så löser vi det sedan på plats.

HUR MYCKET TID SKALL JAG BOKA ??

Alt 1) Är ni osäkra på hur många timmar ni skall boka så boka då en lägre tid så ser vi vad vi hinner så får vi boka en ny tid ifall jag inte hinner med det som skall göras.
Alt 2) jag bokar mer tid för att gardera mig att så mycket skall bli klart, ( har du bokat 3h och jag är klar på 1,5-2h så får ni betala för 3h )

Pris inkl moms, bil, restid, parkering & trängselskatt.
1h.= 995kr
2h.= 1540kr
3h.= 2,135kr ( MAX )

Pris mot privatpersoner är det alltid inkl moms.
jag tar 595kr/h för påbörjad timme och 350kr för bilen per tillfälle.
(I Servicebil ingår alltid restid inom mitt område och parkering och trängselskatt)

JOBBAR EJ MOT FÖRETAG.


MITT ARBETSOMRÅDE..
Mitt upptagningsområde är Nacka, Värmdö, Tyresö, Älvsjö, Hägersten, Haninge, Huddinge, StockholmsInnestad, Bromma, Vällingby, Sollentuna, Danderyd, Täby.

ROTAVDRAG ?

Jag gör ca 50 jobb på en månad, och jag gör inga Renoveringar, Ombyggnader & Tillbyggnader, utan små korta jobb och mer service liknade jobb vilket INTE är godkänt som rot avdrag. jag startade detta företag pga av min utbrändhet, och jag har ingen energi efter en dags jobb att sitta göra 50 rot ansökningar i månaden, blir så mycket mer jobb för mig, och måste då ta ut en admin kostnad, och då blir det inga pengar kvar till kunden då jag bara gör jobb på max 3 timmar , och blir bara jag som tjänar på det och inte kunden.

Pga.
av platsbrist i bilen så har jag bara en mindre stege på ca 1m med mig och når bara en tak höjd på max 2,60-2,70m

GDPR
Den 25e maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) med dataskyddsförordningen (GDPR).
Jag har inga maillistor eller kunddatabassystem där jag skickar utskick automatiskt. För det är något som jag aldrig tagit tag i men velat att göra, då jag inte vill att mina kunder skall känna sig påpassade med en massa mail, med erbjudande från mig utan jag vill att kunden skall ta kontakt med mig när ha/non har ett behov av mina tjänster. Och på min facebooksida så har jag löpande info för att nå ut till mina kunder och inte via mail. Enligt bokföringslagen så måste jag spara era uppgifter i minst 7år och för alla mina garantier mm


BETALNING.
Betalning sker mot faktura via BG eller Swich. All den info finns med på fakturan.

 

Fler och nyare bilder & löpande info finns på min Facebooksida och på Instagram