Priser & Info

Pga av min utbrändhet så har jag bara fasta timmar för att få ihop min ekonomi och för att jag INTE skall stressa runt för att jaga en massa tid, därför jobbar jag inte på löpande jobb eller offert..

Om ni har en massa jobb som skall göras vid samma tillfälle är sjukt svårt att veta hur lång tid det tar, därför är det sjukt noga att NI är ärliga mot er själva så NI avsätter så rätt mängd tid som möjligt, för råkar vi boka in för kort tid så kommer jag att runda av efter om tiden tar slut och avsluta, efter den tiden NI har bokat in, för att sedan åka till nästa jobb.

Pris inkl moms, bil, restid, parkering & trängselskatt.
1h.= 995kr
1h= 1295kr efter kl 16 till ca 19 ( bara i Nacka komun och sjöstaden )
2h = 1590kr
3h = 2185kr
Fler timmar går att boka vid behov allt beror på vad som skall göras

Pris mot privatpersoner är det alltid inkl moms.
jag tar 595kr/h och 400kr för servicebilen per tillfälle.
Samma pris mot företag ex moms
(I Servicebil ingår alltid restid inom mitt område och parkering och trängselskatt inom mitt arbetsområde)

Från ca 15 april till ca 15 Oktober gör jag utomhus jobben.

Minsta debiteringen är en timme + servicebil ( 995kr ) inom mitt arbetsområde, utanför mitt arbetsområde tillkommer det restid, och ev elmaterial kan tillkomma.

Pga. av platsbrist i bilen så har jag bara en mindre stege på ca 1m med mig och når bara en tak höjd på max 2,60-2,70m

ROTAVDRAG?
JAG GÖR TYVÄRR INGA ROT-AVDRAG. På jobb under 3timmar (Admin kostnad på 250kr tillkommer per ansökning )  ni kan alltid ansöka på egenhand om rotavdrag på er deklaration.
ROT är inkomstbaserat på hur mycket ni kärnar och därför skall jag ha en PDF från er som ni hämtar från ert skattekonto på skatteverket att ni har RÄTT att utnyttja rot-avdrag och detta skall jag ha INNAN jag gör jobbet i så fall & kan innebära restskatt för de som känner för lite. 

ARBETSOMRÅDE
Då jag bor i Nacka så är mitt närområde mitt arbetsområde Nacka/Värmdö, Södermalm & Tyresö/Hägersten och max i höjd med Huddinge/Haninge. Såklart åker jag till andra delar i Storstockholm också men mot en extra kostnad.

ELMATERIAL?
Köper ni elmaterialet av mig så ingår det 2års fri service och garantier på allt som jag monterar.
Om NI köper in elmaterialet som kommer i från SCHNEIDER, ABB, ELKO, VADSBO, HIDE A LITE & ELTAKO så är ok för mig att montera det OM det ser ok ut..
MEN då kommer jag att avsäger mig alla garantier och allt ansvar, men jag ser bara till att det blir korrekt installerat ..
Skulle det inte vara godkänt och CE märkt, och jag ändå montera det, så bryter jag nämligen MOT EL-LAGEN och kan bli av med min behörighet..

CE märkning är ingen garanti på om produkten är godkänd  —> se här https://www.youtube.com/watch?v=UZJkp68N8_I

AUKTORISATIONBEVIS ?  
Då jag bara har begränsad auktorisation ( elbehörighet ) så finns det jobb jag INTE får utföra då min ELBEHÖRIGHET ÄR FÖR LÅG, därför jobbar jag BARA med befintliga grupper som redan finns i dag, med tillhörande apparater, armaturer, kablar och rörinstallation, dosor, dimmer, uttag, armaturer. Dessa får jag i sin tur bygga ut och ändra efter kundernas önskemål enligt vad starkströmsföreskrifterna säger. Om du vill läsa mer om den Begränsad auktorisation som jag har så klicka HÄR – – >

Då jag bara har Begränsad auktorisation så jobbar jag BARA med befintliga grupper, apparater, armaturer med tillhörande kablar och rörinstallation mm, det som redan finns i dag ! denna får jag sedan bygga ut och ändra efter kundernas önskemål enligt vad starkströmsföreskrifterna säger.
Om du vill läsa mer om den Begränsad auktorisation som jag har så klicka här – – >  

GDPR ?
Den 25e maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) med dataskyddsförordningen (GDPR).
Jag har inga maillistor eller kunddatabassystem där jag skickar utskick automatiskt. Jag jobbar skjut analogt utan att ha en massa pappers hantering. För det är något som jag aldrig tagit tag i men velat att göra, då jag inte vill att mina kunder skall känna sig påpassade med en massa mail, med erbjudande från mig utan jag vill att kunden skall ta kontakt med mig när han/hon har ett behov av mina tjänster.

Och på min facebooksida så har jag löpande info för att nå ut till mina kunder och inte via mail. Enligt bokföringslagen så måste jag spara era kontakt uppgifter i minst 7år och för alla mina garantier mm


BETALNING ?
Betalning sker bara mot faktura via BG eller Swich. All den info finns med på fakturan.

 

Fler och nyare bilder & löpande info finns på min Facebooksida och på Instagram

Referens bilder se här —>

 

 

GILLA & FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM