PRISER
1h = 1300kr
2h = 1950kr
I detta pris ingår allt ( restid, km, parkering, trängselskatt, bilkostnader och all administration för fakturering, inbokning av jobb och 1års garanti på allt jag gör.)
Där minsta debiteringen är just 1h =  1300kr

Jag jobbar i dag helgfria vardagar 8-15 & ej onsdagar då är jag ledig för återhämtning

Från v15 till v42 gör jag även era utomhus jobb också.

Pga. av platsbrist i bilen så har jag bara en mindre stege på ca 1m med mig och når bara en takhöjd på max 2,50-2,60m

INFO

ARBETSOMRÅDE.
Jag jobbar i Värmdö, Nacka, Tyresö, Sjöstan, Södermalm, Årsta, Midsommarkransen, Hägersten, Älvsjö, Huddinge, Trångsund, Hanning, Tumba,
Bara söder om slussen  

 

OM UPPDRAGET. Uppdragets omfattning är begränsat till antingen en eller två timmar på plats, vilket bestäms när bokningen görs. Om du har bokat två timmar men jobbet blir klart efter en timme debiteras fortfarande två timmar, eftersom den tiden har reserverats för uppdraget. Om vi inte hinner klart inom den tid som är bokad (en eller två timmar) är vi dessvärre tvungna att avbryta uppdraget, för att hinna fram till nästa kund i rätt tid. Uppdraget är begränsat till just det arbete som överenskommits vid bokningen.
Det är alltså inte möjligt att lägga till arbete när vi är på plats, även om det finns tid över, & minsta debiteringen är just 1h =  1300kr

 

 

ROT-AVDRAG Våra tjänster är förvisso ROT-berättigade, men med hänsyn till de låga summor som våra uppdrag uppgår till har vi valt att INTE ERBJUDA ROT-AVDRAG.
Enkelt uttryckt är det inte kostnadsmässigt motiverat för oss att lägga tid på administration för skattereduktion med så små belopp som några enstaka hundralappar. Värt att nämnas för den som undrar, det finns inte något krav på företag att erbjuda ROT-avdrag.

 

EL-MATERIAL FRÅN OSS
Vi har vita och godkända elmaterial med oss i servicebilen. Strömbrytare, dimmer, uttag m.m. som vi erbjuder våra kunder att köpa från oss kommer från Schneiders vita serie Exxact. Önskar ni få annat material installerat införskaffar ni det på egen hand.

 

EL-MATERIAL FRÅN DIG
Önskar ni stå för eget material är det viktigt att allt el-material finns på plats, är CE-märkt och godkänt. För det material ni införskaffar är vårt ansvar begränsat till själva installationen, se vidare ”garantier”. Fördelen med att köpa materialet från oss är att vi då ansvarar för både installation och material under den ettåriga garantitiden som vi lämnar på våra jobb.

 

GARANTI
För produkter som levereras av oss gäller ett (1) års garanti samt fri service. Har ni köpt eget material gäller produktgaranti från inköpsstället. Vid ett serviceärende där det visar sig vara fel på en produkt som inte levererats av oss tillkommer således en kostnad för servicejobbet.

 


OM TIDSBOKNINGEN
Vi bokar in våra uppdrag i följande tidszoner: kl 08-11, samt 10-13, Är du inbokad exempelvis kl 08-11 betyder det helt enkelt att vi kommer besöka dig någon gång mellan kl 08-11 och påbörja uppdraget. Det kan alltså innebära att vi kommer till dig kl 11 och att arbetet då pågår så lång tid som du beställt (en eller två timmar). Det är viktigt att du hemma under hela perioden, så att vi kan utföra det arbete du beställt från oss. Jag ringer alltid när jag är på G.

 

OM- ELLER AVBOKNING
Vid om- eller avbokning ber vi er vänligen att meddela oss via e-post i så god tid som möjligt. Uppdrag som om- eller avbokas med kortare varsel än 24 timmar kommer att debiteras med fullt arvode. Vid sjukdom eller andra oförutsedda händelser från vår sida kan vi med kort varsel tvingas boka om uppdraget till en ny tid som passar för er.

 

PERSONUPPGIFTER
Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen (PUL) av dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar endast de personuppgifter som dels krävs enligt bokföringslagen samt för att vi ska kunna fullfölja vårt garanti- och reklamationsansvar enligt konsumenttjänst- och konsumentköplagen. 

 

BETALNING
En faktura kommer att skickas som PDF via e-post med tio (10) dagars förfallotid. Debiteringen är uppdelad på tid (fast arvode) och eventuellt elmaterial.
Betalning sker bara mot faktura via BG eller Swich.

 

Fler och nyare bilder och löpande info finns på min Facebooksida och instagram

Referensbilder se här —>