Priser & Info

Efter min utbrändhet så jobbar jag bara vardagar från kl 8,00 till kl 15.00
Och jag börjar så långt bort denna dag kl 8,00 och sedan jobbar jag mot Nacka för att av sluta dagen där, ( & bara vardagar ) Och ej Onsdagar för då är jag ledig.

Då jag jobbar på timme och inte på offerter så måste jag fylla mina dagar med så mycket med fakturerbartid som möjligt. Därför börjar jag jobba så långt bort denna dag för sedan jobba mig mot Nacka, för att slippa för mycket bilåkande dels för miljöns skull och för att det inte blir en massa åka fram och tillbaka som jag inte kan fakturera för att anpassa mig till alla kunder.

Att avgöra hur lång tid vissa jobb tar är omöjligt när det blir fler grejer som skall göras, därför är det sjukt noga att NI är ärliga mot mej och er själva så vi avsätter så rätt mängd tid som möjligt, för råkar vi boka in för kort tid så kommer jag att avsluta efter den tiden vi har bokat in för att åka till nästa jobb då jag måste ha fasta timmar för att få ihop min ekonomiska tid därför bokar jag in en 6-7h per dag jag jobbar och i värsta fall får vi boka in en ny tid.

Pris inkl moms, bil, restid, parkering & trängselskatt.
1h.= 945kr
2h.= 1540kr
3h.= 2,135kr ( MAX )

Pris mot privatpersoner är det alltid inkl moms.
jag tar 595kr/h och 350kr för servicebilen per tillfälle.
(I Servicebil ingår alltid restid inom mitt område och parkering och trängselskatt)

JAG JOBBAR EJ MOT ANDRA FÖRETAG BRF MM.

ROTAVDRAG ?

Jag gör ca 50-60 jobb på en månad, och jag gör inga Renoveringar, Ombyggnader & Tillbyggnader, utan små korta jobb och mer service liknade jobb vilket INTE är godkänt som rot avdrag. jag startade detta företag pga av min utbrändhet, och jag har ingen energi efter en dags jobb att sitta göra 50 rot ansökningar i månaden, blir så mycket mer jobb för mig, och måste då ta ut en admin kostnad, och då blir det inga pengar kvar till kunden då jag bara gör jobb på max 3 timmar , och blir bara jag som tjänar på det och inte kunden.

Pga.
av platsbrist i bilen så har jag bara en mindre stege på ca 1m med mig och når bara en tak höjd på max 2,60-2,70m

GDPR
Den 25e maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) med dataskyddsförordningen (GDPR).
Jag har inga maillistor eller kunddatabassystem där jag skickar utskick automatiskt. För det är något som jag aldrig tagit tag i men velat att göra, då jag inte vill att mina kunder skall känna sig påpassade med en massa mail, med erbjudande från mig utan jag vill att kunden skall ta kontakt med mig när ha/non har ett behov av mina tjänster. Och på min facebooksida så har jag löpande info för att nå ut till mina kunder och inte via mail. Enligt bokföringslagen så måste jag spara era uppgifter i minst 7år och för alla mina garantier mm


BETALNING.
Betalning sker mot faktura via BG eller Swich. All den info finns med på fakturan.

 

Fler och nyare bilder & löpande info finns på min Facebooksida och på Instagram

Referens bilder se här —>

 

 

 

GILLA & FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK OCH INSTAGARM