Priser & Info

Pga av min utbrändhet så har jag bara FASTA timmar för att få ihop min ekonomi och för att jag INTE skall stressa runt för att jaga en massa tid, därför jobbar jag inte på löpande jobb eller offert..

Om ni har en massa jobb som skall göras vid samma tillfälle är sjukt svårt att veta hur lång tid det tar, därför är det sjukt noga att NI är ärliga mot er själva så NI avsätter så rätt mängd tid som möjligt, för råkar vi boka in för kort tid så kommer jag att runda av efter om tiden tar slut och avsluta, efter den tiden NI har bokat in, för att sedan åka till nästa jobb.

Då jag har så stort arbetsområde så börjar jag alla dagar längst bort från Nacka och sedan jobbar mig tillbaka mot Nacka igen för att avsluta eftermiddagen i Nacka.

Pris inkl moms, bil, restid, parkering & trängselskatt.
1h =  895kr
2h = 1490kr
3h = 2085kr
Fler timmar går att boka vid behov allt beror på VAD som skall göras.

Pris mot privatpersoner är det alltid inkl moms.
jag tar 595kr/h och 300kr för servicebilen per tillfälle.
Samma pris mot företag ex moms
(I Servicebil ingår alltid restid inom mitt område och parkering och trängselskatt inom mitt arbetsområde)

Företag 476kr/h + bil 240kr

Från ca 15 april till ca 15 Oktober gör jag utomhus jobben.

Minsta debiteringen är en timme + servicebil ( 895kr ) inom mitt arbetsområde, utanför mitt arbetsområde tillkommer det restid, och ev elmaterial kan tillkomma.

Pga. av platsbrist i bilen så har jag bara en mindre stege på ca 1m med mig och når bara en tak höjd på max 2,60-2,70m

 

ROTAVDRAG ?
ROT står för RENOVERING, OMBYGNAD & TILLBYGNAD! ett arbete under 3timmar är är inte ett rotavdrags jobb utan ett mer service & repetions jobb viket jag får avslag på när jag tidigare har lämnat in mindre jobb till skatteverket därför jag göra INGA avdrag under 3timmar ni kan alltid ansöka på egenhand om rotavdrag på er deklaration.
ROT är ju som ni vet inkomstbaserat på hur mycket ni kärnar, och därför skall jag ha en PDF från er som ni hämtar från ert skattekonto på skatteverket att ni har RÄTT att utnyttja rot-avdrag och detta skall jag ha 
INNAN på mail innan jag gör jobbet i så fall & kan innebära restskatt för de som känner för lite.  (Admin kostnad på 200kr tillkommer per ansökning )Rotavdrag är också ett försäljningsargument och inget krav på mig som företag att erhålla till mina kunder utan helt frivilligt.

ARBETSOMRÅDE ?
Mitt arbetsområde är från Täby – Sollentuna – Hässelby ner till Huddinge – Haninge – Tyresö – Nacka & Värmdö
Jag börjar alla dagar längst bort från Nacka och sedan jobbar mig tillbaka mot Nacka igen för att avsluta eftermiddagen i Nacka. Utanför detta område tillkommer en extra reskostnad.

ELMATERIAL ?
Det ställs höga krav på oss från elsäkerhetsverket på de jobb vi utför & framför allt på elmaterialet vi monterar därför har jag bara valt att monterar jag bara elmaterial som jag känner till och jag är trygg med från SCHNEIDER, ABB, ELKO, VADSBO, HIDE A LITE & ELTAKO mdf. kort sagt allt som jag kan köpa på mina elgrossister. De elmaterial ni köper av mig så ingår det ALLTID  2års fri service och garantier på allt som jag monterar. Om NI skulle istället köper in elmaterialet, (och då bara samma fabrikat som ovan) så kommer jag  bara att se till att det blir korrekt anslutet/installerat för jag kan inte ha garantier & ansvar på material som jag inte fått leverera till er.. CE märkning är ingen garanti på om produkten är godkänd eller inte  – – – > se här https://www.youtube.com/watch?v=UZJkp68N8_I

AUKTORISATIONBEVIS ?  
För att jobba med el installationer så behövs det en elbehörighet i botten, som heter i dag auktorisationsbevis och det finns idag tre olika behörigheter. Den största heter (A Fullständig auktorisation) sedan har vi den vanligaste i Sverige i dag (AL Auktorisation lågspänning) och den som jag har heter (B Begränsad auktorisation) och den är längst ner på skalan. Och dessa auktorisation har lite spelat ut sin roll, DET ni måste kolla på är att man finns med hos elsäkerhetsverkets hemsida över registrerade el-företag är man inte det så får man idag inte heller jobba med elinstallationer, en privatperson med elbehörighet men utan företag får INTE utföra elinstallations arbeten i andras anläggningar..

( Det fungerar prisis som våra körkort.. Vissa får köra alla fordon på vägen, andra får köra lite färre och vissa får bara köra bil, fast man skulle kunna köra allt man man får inte, då man inta har rätt körkort för det fordon man skall framföra på våra vägar. )

Då jag bara har begränsad auktorisation ( elbehörighet ) så finns det jobb jag INTE får utföra då min ELBEHÖRIGHET ÄR FÖR LÅG, därför jobbar jag BARA med befintliga el-installationer på grupper som redan finns i dag, med tillhörande apparater, armaturer, kablar och rörinstallation, dosor, dimmer, uttag, armaturer. Dessa får jag i sin tur bygga ut och ändra efter kundernas önskemål enligt vad starkströmsföreskrifterna säger. Om du vill läsa mer om den Begränsad auktorisation som jag har så klicka HÄR – – >

GDPR ?
Den 25e maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) med dataskyddsförordningen (GDPR).
Jag har inga maillistor eller kunddatabassystem där jag skickar utskick automatiskt. Jag jobbar skjut analogt utan att ha en massa pappers hantering. För det är något som jag aldrig tagit tag i men velat att göra, då jag inte vill att mina kunder skall känna sig påpassade med en massa mail, med erbjudande från mig utan jag vill att kunden skall ta kontakt med mig när han/hon har ett behov av mina tjänster.

Och på min facebooksida så har jag löpande info för att nå ut till mina kunder och inte via mail. Enligt bokföringslagen så måste jag spara era kontakt uppgifter i minst 7år och för alla mina garantier mm


BETALNING ?
Betalning sker bara mot faktura via BG eller Swich. All den info finns med på fakturan.

 

Fler och nyare bilder & löpande info finns på min Facebooksida och på Instagram

Referens bilder se här —>

 

 

GILLA & FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM