Omdömen

Vill du läsa vad fler tidigare kunder sagt om Hyr en timme?

Klicka in dig här på Google och Facebook för att läsa deras upplevelse av elektrikern.

Omdömen tidigare kunder skickat till mig
idag uppe i 174st

Birgitta i Saltsjö-Duvnäs

Rekommenderar verkligen Mattz på Hyr en timme. Superbra hjälp med byte av spot i kök. Snabb och kunnig. Ett verkligt proffs!  Löste våra problem som ingen annan kunnat.

Marie i Sjöstan

Mattz!! Jag är så tacksam o supernöjd med allt vad du har hjälpt mig med i min nya bostad🙏 Du är effektiv, snabb o otroligt lösningsorienterad. Dessutom blir allt ditt arbete riktigt snyggt o proffsigt utfört. Du gör ett fantastiskt jobb o jag hoppas, du kommer att fortsätta med det du gör länge till! Tusen tack!🙏

Eva i Gustavsberg

Proffsigt och vänligt bemötande! Förklarade vad som gjordes.
Bra information kring pris och lätt att kontakta!
Rekommenderar verkligen Hyr en timme!

Tore i Gustavsberg

Tack Mattz för din hjälp idag. Det var trevligt att ha dig här och mycket bra med dina förslag avseende installationen. Du var lyhörd för mina önskemål, förslog en bra lösning och gjorde en snygg och praktisk installation. Tack för din hjälp.

Emma i Saltsjö-boo

Mattz är pålitlig, kunnig och noggrann. Dessutom med hjärtat på rätta stället. Vi har använt oss av
Hyr en timme många gånger och är alltid nöjda!

Agneta i Årsta

Jag är så nöjd med arbetet som gjordes idag. Kan varmt rekommendera Hyrentimme.👍😀

Camilla i Saltsjö-boo

Kan varmt rekommendera att anlita Hyr en timme!
Vi behövde byta spotar i badrumstaket tog kontakt via hemsidan väldigt smidigt och snabb återkoppling, skicka lite bilder och mått på de trasiga som satt, Matz beställde nya fick flera tider att välja på när det passa han  komma hem till oss vilket uppskattas för vår planering!  Nu sitter nya fina spotar i taket 👌😊

Patrik i Tyresö

Välkommen bra och proffsigt arbete, med föredömligt bemötande.

Cecilia i Saltsjö-boo

Snabb och bra installation av spishäll. Trevligt bemötande.

Carl i Tyresö

Fick snabbt hjälp med att byta ut en dimmerknapp. Arbetet gick snabbt o det var väldigt trevligt. Jättenöjd!

Hampus i Nacka

Grym service, proffsigt och snabbt jobb. Plus att jag nu har lite koll på hur elen hemma funkar tack vare Mattz som förklarat för mig som inte kan någonting om el.
100% nöjd!

Elvira i Nacka

Det är mycket som man hinner på en timme! Stort tack för professionell hjälp! Ska absolut rekommendera Mattz!
Med vänlig hälsning, Elvira

Lars i Satlsjöbarden

Största yrkeskunnandet och yrkesstolthet är grundbulten när Mattz gör sina arbeten. Men därutöver får kunden tillgång till ett unikt entreprenöriellt tänk som är ovanligt kundfokuserat för en småföretagare. Resultatet av arbetet ska inte enbart vara i fackmannamässig toppklass utan även snyggt, optimalt och begripligt för kunden som inte enbart får veta vad utan även varför det görs på Mattz vis. Jag påminns om det varje gång han har besökt vårt hem. Jag erbjuds inte enbart en hantverkare utan även skicklig konsult i priset. Under alla de decennier jag verkat som Företagarnas ordförande i Nacka och Värmdö kommuner träffade jag ytterst sällan en soloföretagare med sådan målmedvetenhet och ärlig uppriktighet. Det är inspirerande och berikande att stöta på personer av den kalibern.
Lars

Eva i Nacka,

Mycket nöjd med Mattz insats! Snabb, effektiv, noggrann, trevlig, kunnig -proffsig helt enkelt och dessutom prisvärd. Rekommenderas! 👍🏽

Henrik i Nacka

Installationerna blev precis som vi hade önskat. Vi ger 5 av 5 i betyg till Mattz!

Charlotta i Nacka

Du är bäst när det gäller elfixning i hemmet, Mattz! Idag tredje gången vi anlitade dig och som vanligt blev jobbet säkert, snabbt och snyggt gjort. Rekommenderar dig varmt till alla som vill ha mindre eljobb utförda. /Charlotta

Göran på Kvarnholmen

Har återigen haft Mattz på plats för hjälp med kabeldragning till en ny taklampa. Som alltid snabb, noggrann och mån om att arbetet ska vara snyggt. Absolut 5+ på alla jobb som Mattz gjort hos oss!
Göran

Claes i Älta

Tack för ännu en proffsig och snygg installation Mattz
Med vänlig hälsning, Claes i Älta

Magnus i Gustavsberg

Ett toppjobb som vanligt,utför ett proffsigt intryck och är trevlig som alltid.

Ulf i Saltsjöbaden

Tack för igår. Proffsigt.
Imponeras över din tillgänglighet och respons över nätet samt utförande.
Vi lär höras och ses framöver. Ha en bra dag 👍😊

Ann-christin i Saltsjöbarden

Tack för väl utfört arbete./Anki

Jonas i Vendelsö

Mattz gjorde ett mycket bra och professionellt jobb, har redan bokat ett annat jobb med honom om några veckor. Ordning och reda på tider och kompetens.

Joakim i Årsta

Smidig, noggrann, duktig och trevlig.
Bästa elektrikern!

Susanne i Nacka

Andra gången vi anlitade Mattz och vi blev lika nöjda denna gången också.
5 stjärnor av 5 möjliga. //Susanne o Gunnar

David i Årsta

Har anlitat Mattz tidigare och har bara bra saker att säga om honom. Noggrann, professionell, trevlig och i tid. Rekommenderar!

Tord i Nacka

Hyr en timme är helt outstanding! Kan varmt rekommendera.

Yvonne i Nacka

Mycket nöjd med installationerna av mina takarmaturer! Jag kommer definitivt att höra av mig igen samt tipsa andra som behöver hjälp.

Camilla i Saltsjöbaden

Effektiv, skicklig, kommunikativ och tydlig! Mycket nöjd med utförande och rekommenderas varmt.

Solveig i Nacka

Kan verkligen rekommendera Mattz, fort smidigt och bra jobb.
Enkelt att boka och snabb återkoppling

Mari-Louise i Hammarby sjöstad

Jättenöjd med utfört arbete och kommer anlitas flera gånger när vi behöver hjälp med elinstallationer.

Fredrik i Saltsjöbarden

Bra och snabb service och hjälp med det som behövdes. Trevligt bemötande.

Ewa i Nacka

Snabbt svar och tydlighet vad man får hjälp med. Jag har använt företaget vid flera tillfällen och fått utmärkt hjälp med det jag behövt varje gång. Jag har varit i behov av både akut hjälp och mindre akuta ärenden där jag behövt en kunnig elektriker. Kan varmt rekommendera Hyr en timme. Prisvärt och bra utfört jobb!

Dani i Tyresö

Föredömligt från början till slut. Serviceminded, kompetent och trevlig!

Caroline i Saltsjöbaden

Otroligt nöjd med Mattz. Professionell och supertrevlig. Honom kommer jag anlita igen!

Göran på Kvarnholmen

Har haft Mattz hos mig många gånger nu. Alltid perfekta jobb och har alltid en lösning på trixiga utmaningar. Han är snabb och noggrann, mån om att jobbet ska vara snyggt gjort. Det finns nog bara en Mattz!
/Göran

Malin i Nacka

Så nöjd med utfört arbete, Mattz är kunnig, effektiv och trevlig och resultatet blev jättebra.

Mats i Saltsjöbaden

Härligt med snabbt besök för att fixa gammal lysrörsarmatur i boden. Nu sitter ny armatur och lyser upp röran där med 7000 lumen. Som vanligt rask service och trevligt bemötande!

Lars i Saltsjöbaden

Stort tack, Mattz, för din hjälp i min privata villa idag. Under nästan 50 år har jag genom mitt företag Byggplanering Bergek & Söner AB ,innan pensioneringen 2017, i egen regi byggt ca 300 lägenheter i Nacka kommun. Villor såväl som små flerbostadshus. Jag har dessutom under 34 år varit ordförande i Företagarna Nacka Värmdö. Jag känner och har samarbetat med mängder av småföretagare under alla dessa år. Det är hantverkare och entreprenörer av just din kaliber som Sverige och vi kunder behöver. Kreativa med stor kompetens. Snabba med återkopplingar och serviceinriktade på ett både trevligt och förtroendeskapande sätt. Kort sagt högsta kvalitet på allt ! Givetvis får du min röst som årets elektriker. Jag hoppas verkligen att du ska ha ork, lust och tillräckligt ekonomiskt utbyte för att fortsätta din fina verksamhet i många år framöver.
Bästa hälsningar
Lars

Marie i hammarby sjöstad

Mattz bytte mina hopplösa halogenspottar till nya led. Trots visst krångel med skåpskivan under skåpen och kakel  gick det snabbt och bra och jag kan verkligen rekommendera honom. Bra kommunikation innan arbetet dessutom.

Mattias i Saltsjöbaden

Mattz har med sitt företag en helt egen affärsmodell som sticker ut i mängden. Både den och han är mänsklig. Mattz gör alltid ett bra jobb och tar sig tid att förklara och fråga hur man vill ha det. Istället för att jaga extrapengar jagar han nöjda kunder.

Jag hyr en en timme så ofta jag kan.

Matilda i Enskede

Rekommenderar verkligen Mattz! Snabb,  noggrann, professionell och trevlig!

Thomas i Enskede,

Jag är riktigt nöjd med elarbetet som utförts idag den 24 april 2023.

Mattz kom på avtalad tid och åtgärdade sensor till utelampa, montering av ny badrumsfläkt samt ”fixade” en dimmer, allt på en timme! Bra jobbat!!

Eva på Ingarö

Trevlig, serviceminded, noggrann, punktlig och kommer med kreativa lösningar och förslag.
Vad mer kan man begära! 😁

Anders i Enskede

Snabb. Professionell. Trevlig. Kompetent. Inget tjafs. Gör det som skall göras utan att hitta nya saker som andra tidigare gjort fel som plötsligt behöver fixas.

Victoria i Nacka

Supernöjd! Kunnig och erfaren el-kille! Kommer definitivt att anlita Mattz igen!

Michaela o Fredrik på Värmdö

Andra gången vi anlitar Mattz och är lika nöjda då som nu. Jobbet utfördes på bästa sätt, noggrann, pålitlig och tydlig i sin kommunikation , ett proffs som vi varmt vill rekommendera. Hälsningar Michaela o Fredrik

Eva i Örby

Mattz är snabb, noggrann och kunnig, ger tips på lösningar som är bättre än de man själv tyckte. Man får alltid ett trevligt bemötande av honom och han kommer på utsatt tid.

Maria i Älta,

Kan verkligen rekommendera denna elektriker. Professionellt och tryggt, samt passar tiden. Pålitlig!

Johan i Saltsjöbaden

Mattz är precis som en vanlig person vill att en hantverkare ska vara: trevlig, kommer i tid, har med sig materialet, rimligt prissatt och det kostar det som det är sagt att det ska kosta. Mattz är den bästa reklampelaren hantverkarbranschen kan få!

Mattias i Sköndal

Bra och smidig prissättning med hyr en timme. Super tydlig kommunikation både inför och efter ett mycket väl utfört arbete.

Katarina på Kvarnholmen

Trevligt bemötande. Snabb återkoppling. Effektivt jobb på plats. Kunnig och lösningsorienterad. Toppbetyg.

Mattias i Farsta

Bra och smidig hjälp av Mattz. Mycket bra och tydlig kommunikation inför och efter utfört arbete. Fick hjälp med att installera Plejd dimmerpuck. Kommer definitivt använda Mattz igen och kan starkt rekommendera andra att göra det med.

Monica i Älta

Mycket kunnig och trevlig. Jobbar snabbt. Kan verkligen rekommendera honom

Magnus i Nacka

Mattz är toppen. Han ser till att man som är kund är nöjd. Han svarar snabbt på mail och är tydlig ang tid och pris. Framför allt gör han ett förstklassigt jobb.

Johannes i Tyresö

Håller på att skruva ihop mitt kön själv, hade missat att spishällen behöver installeras utav en behörig elektriker, googlar efter en elektriker. Hittar Mattz på Måndag kväll, bokar upp ”en timme” och på Torsdag morgon kommer han och fixar allt!! Toppen

Rebecka i Nacka

Mattz på Hyr en timme i Nacka tar de där småuppdragen som många andra elföretag inte vill ta, han fyller därför därför en lucka på marknaden. Han är dessutom lätt att kontakta, svarar alltid snabbt och kommer i utsatt tid. Han utför jobben med stor professionalitet och noggrannhet

Ute i Saltsjö-boo

Kan varmt rekommendera Mattz hyr en timme.
Snabb och ordentlig och vänligt bemötande.

Mattias I Tyresö

Har anlitat Mattz flera gånger och han gör alltid ett toppenjobb, vi är mycket nöjda.

Jonas Kv-bygg Kalmar-Öland

Anlitar Mattz både privat och via företaget jag jobbar hos. Får alltid hjälp och goda råd. Extremt punktlig, tydlig, påläst och alltid kunden i fokus. Sådana elektriker växer inte på träd kan jag lova 🤗🙏

Anna I Saltsjöbaden

Snabb och proffsig fackman. Kom i tid och lagade 23 års elfel på under en timme.

Tony i Saltsjö-boo

Tack för hjälpen ed installationen idag av termostater till 2 värmegolv.
Det var smidigt och funkar hur bra som helts

Erika i Årsta

Vi anlitade Mattz för att hjälpa oss som nyinflyttade med alla våra taklampor. Han utförde jobbet mycket snabbt och hjälpte oss även att byta ut gamla krångliga dimmrar till nya enkla och fräscha. Dessutom är han mycket trevlig och duktig på att förklara vad han gör och vad vi ska tänka på. Rekommenderar Mattz till alla som vill ha snabb hjälp med enklare eljobb!

Cattis i Nacka Strand

Jag behövde hjälp med att byta en automatsäkring, vilket är ett ganska litet jobb som många elektriker ratar. Men inte Mattz, vilket jag är väldigt tacksam för. Jag skulle gärna anlita ’Hyr en timme’ även i framtiden, men eftersom jag flyttar från Nacka snart, är det tyvärr inte möjligt.

Selma i Nacka

Mattz är fötroendeingivande, trevlig och snabb. Generös med tips och kunskap. Perfekt att få professionell hjälp med små eljobb som annars lätt blir liggande eller skjuts upp. Rekommenderar varmt Hyr en timme.

Eva i Älta,

Vi är väldigt nöjda med elektrikern på ”Hyr en timme”.
Han var snabb på att svara, felsöka samt åtgärda problemet.
Kan varmt rekommenderas

Tommy i Sköndal

Mattz är en av dom mest serviceminded och professionella hantverkare jag träffat. Alltid kundfokus, genuint bemötande kombinerat med en otroligt bra och enkel affärsmodell.

Lena i Sjöstan

Fick ett proffsigt bemötande och genomförande. Vi rekommenderar verkligen Mattz!

Göran på Kvarnholmen

Har haft Mattz på plats två gånger och han är helt fantastisk.
Snabb, fokus på vad som ska göras och supertrevlig. Om alla hantverkare ändå ändå vore som honom.
Självklart vem som får nästa jobb här!
Göran

Sinikka i Sjöstan

Lätt att få kontakt ,,fick tid bara efter några dagar , proffsigt utförande . Jag är mycket nöjd !
Sinikka

Peggy i Sjöstan

Det känns både enkelt, smidigt och proffsigt att få hjälp av Hyr en timme och Mattz med de för honom enkla saker som för oss med tummen mitt i handen, skulle ta lång tid att göra själva. Det är andra gången vi anlitar honom och lika nöjda båda gångerna.

Anders i Nacka

Bokade tid för byte av ny spishäll och Mattz kom som blixt och fick jobbet gjort snabbt o proffsigt!
Den gubben kan vi rekommendera 👍🏻

Johan på Värmdö

Proffsigt, fokuserat jobb samt trevligt besök.

Pär i Saltis

Har anlitat Mattz många gånger och alltid med kanonresultat. Alltifrån att byta badrumsfläktar, nya uttag utomhus., belysningssytem på tomten, Få elektriker är så fokuserade på att göra just det som kunden verkligen behöver. Pär i Saltis

Bodil i Årsta

Stort tack för jobbet med köksbänksbelysningen! Vi är mycket nöjda!

Annelie i Saltsjö-boo

Tusen tack Mattz för snabb och proffsig hjälp med taklampan och alla eluttag.

Lotta i Nacka

Det finns hantverkare och så finns Mattz …
Han rekommenderar jag till alla som behöver hjälp med el. Inte bara ett proffs. Sympatisk och trevlig också.
Tack för grymt bra jobb utfört.

Magnus i Saltsjö-boo

Hej, vill varmt rekommendera Mattz. Han kom på avsatt och höll mig uppdaterad om arbetet.
Effektiv och gav förslag för att förbättra uppsättningen. Tack! //Magnus

Käthe i Nacka

Mycket nöjd med utfört arbete !! Snabb och noggrann!
Kan verkligen rekommendera Mattz Birath elektriker Hyr en timme./Käthe S

Rosa i Nacka

Tack, mycket nöjd. Direkt återkoppling, punktlig. Verkar kunna sina saker och gav bra tips o råd. Rekommenderar gärna

Staffan i Nacka

Bra jobbat, snabbt och professionellt

Jan i Nacka

Hade Mattz på besök idag för att sätta upp en taklampa – snabb och mycket effektiv och inte minst väldigt service orienterad. Kan varmt rekommendera Mattz.

Leif i Enskededalen

Vi hade ett uttag med timer funktion i tvättstugan som inte fungerade som det skulle. Mattz hjälpte oss att hitta lämplig ersättningsprodukt och kom sedan och bytte ut/installerade det nya uttaget med timerfunktion. Vi är mycket nöjda med servicen på hela tjänsten, enkelt att boka, leverans på bokad tid, professionellt utförd installation och tydlig faktura! Vi är mycket nöjda och kommer att använda Hyr en timme för kommande framtida behov!

Bodil i Årsta,

Tack för än en gång bra fixat eljobb! Ser fram emot att även få köksbänksbelysningen fixad framöver.

Ida i Sjöstan

Boka för för snabb och proffsig hjälp! Kunnig yrkesutövare! 

Malin i Saltsjö-boo

Utmärkt och snabbt utfört arbete 😀

Lars i Saltsjöbaden

Har återigen fått proffsig hjälp av Mattz Birath på Hyrentimme. Denna gång var det byte av en äldre halogen lösning mot en ny installation av en LED-list för ett par garderobsdörrar och renovering av ett par spottar i badrummet. Om du bor i Nacka är Mattz det självklara valet för mindre eljobb.

Maria i Saltsjö-boo

Toppenfin hjälp. Smidigt, vänligt och bra.

Gisela på Kvarnholmen

Fantastisk service och snabb återkoppling

Dan i Nacka

Snabbt, smidig och noggrann. Känns väldigt tryggt att anlita Mats.
Återkommer!

Lina i Saltsjöbaden

Tack för tydlig och pålitlig kommunikation, bra genomförande och en okomplicerad upplevelse.
Vi hörs igen!

Jaan i Hägersten

Trevligt besök.
Mattz arbetade effektivt och noggrant, och allt blev precis som jag önskade.
Jag anlitar gärna Mattz igen.

Marie-Louise i Saltsjö-boo

Tack Mattz för det utmärkta arbetet med att installera mina nyinköpta lampor.
Jag är jättenöjda allt gick snabbt proffsigt och blev helt enligt mina önskemål.
Marie-Louise

Dennis på kvarnholmen

Kan varmt rekommendera Mattz på Hyr en timme för eljobb.
Han bytte golvtermostat till badrum idag gick på ett kick. Mattz är väldigt trevlig, förtroendeingivande och hade stenkoll.
Dennis

Boel i Enskede

Anlita Mattz- bättre kan det inte finnas!
Supernöjd med bemötande och utförande!

Viktoria i Huddinge

Vi använder ingen annan än Mattz och fortsätter vara nöjda kunder. Mattz är duktig, effektiv, och extremt trevlig. 5/5 varje gång 🙂

Mattias i Hägersten

Grymt bra service av Mattz – tack!
Tydlig kommunikation kring tider, förväntan och förberedelser – precis det man vill ha som kund.
Och du löste ju alla våra problem supersmidigt. Rekommenderar starkt.

AnnCharlott i Nacka

Så nöjd med utfört arbete. Professionell och trevlig.
Kommer att boka in honom på fler el-jobb om det skulle behövas i framtiden.

Johan på Värmdö

Vi var väldigt nöjda med Mattz! Punktlig, tydlig och riktigt service minded.
Kan varmt rekommenderas!

Mats i hammarby sjöstad

Kompetent och snabb hjälp. Tydlig kommunikation och trevligt bemötande!
Rekommenderas varmt.

Annethe i Trångsund

Mattz är bäst. Han är så enormt hjälpsam och trevlig och kunnig.
Är så nöjd och rekommenderar honom så mycket.
Vi kommer alltid att anlita honom.

Referens bilder

Sedan starten 2015 försöker jag dokumentera så mycket det går av det arbete jag utför.
Här nedan ser ni ett urval av tidigare utfört arbete.

Följ mig på Facebook och Instagram för att se mina senaste arbetet och vad jag gör, samt för att avboka tider, tävlingar och bransch info.

   

Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Referensbild hos kund
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund
Logga hyr en timme footer

FÖLJ MIG FÖR SENASTE NYTT

Hyr En Timme är precis som det låter, elektriker i Stockholm som kommer hem till dig! 
Utför elinstallationer, endast mindre och enklare arbeten som är klart inom 60 min.

Enbart avtalat arbete är det som utförs under timmen du har bokat elektriker Mattz.

2018 - 2021 & 2023
Årets elföretag (små) på hantverkargalan