PRISER
60min = 1400kr.
I detta pris ingår allt ( moms, restid, km, parkering, trängselskatt, bilkostnader och all administration för fakturering, inbokning av jobb och 1års garanti på allt jag gör.)
Där minsta debiteringen är just 60min = 1400kr. ( man kan köpa till en 30min för 350kr om behov finnes för att kunna göra klart )

Från v15 till v41 gör jag även era utomhus jobb också.

Pga. av platsbrist i bilen så har jag bara en mindre stege på ca 1m med mig och når bara en takhöjd på max 2,60-2,70m.

Som ni märker på sidan Tjänster så erbjuder jag bara mindre enklare installationer som jag vet att jag kommer att kunna klara av pga av min utmattning och därför är jag BARA intresserad av just mindre och enklare el-jobb som ryms under en timme (60min)

Jag jobbar bara helgfria vardagar från 8-13 ej onsdagar,
Vid JOUR ta kontakt med Svanströms el och vvs > LÄNK <

 

INFO.

ARBETSOMRÅDE.
Jag jobbar i Nacka & Värmdö med omnejd, Och BARA söder om slussen.

OM UPPDRAGET.
Uppdragets omfattning är begränsat till antingen en timme (60min) på plats, Om vi blir klara på kortare tid än en timme debiteras fortfarande en timme, eftersom den tiden reserverats för uppdraget. Om vi inte hinner klart inom en timme är vi dessvärre tvungna att avbryta uppdraget.för att hinna fram till nästa kund i rätt tid. Uppdraget är begränsat till just det arbete som överenskommits vid bokningen.

Det är alltså INTE möjligt att lägga till arbete när vi är på plats, även om det finns tid över, & minsta debiteringen är just 60min =  1400kr.

 

 

ROT-AVDRAG.
Våra tjänster är förvisso ROT-berättigade, men med hänsyn till de låga summor som våra uppdrag uppgår till har vi valt att INTE ERBJUDA ROT-AVDRAG.Enkelt uttryckt är det inte kostnadsmässigt motiverat för oss att lägga tid på administration för skattereduktion med så små belopp som några enstaka hundralappar. Värt att nämnas för den som undrar, det finns inte något krav på företag att erbjuda ROT-avdrag.

 

EL-MATERIAL FRÅN OSS.
Vi har vita och godkända elmaterial med oss i servicebilen. Strömbrytare, dimmer, uttag m.m. som vi erbjuder våra kunder att köpa från oss kommer från Schneiders vita serie Exxact. Önskar ni få annat material installerat införskaffar ni det på egen hand.

 

EL-MATERIAL FRÅN DIG.
Önskar ni stå för eget material är det viktigt att allt el-material finns på plats, är CE-märkt och godkänt. För det material ni införskaffar är vårt ansvar begränsat till själva installationen, se vidare ”garantier”. Fördelen med att köpa materialet från oss är att vi då ansvarar för både installation och material under den ettåriga garantitiden som vi lämnar på våra jobb.

 

GARANTI.
För produkter som levereras av oss gäller ett (1) års garanti samt fri service. Har ni köpt eget material gäller produktgaranti från inköpsstället. Vid ett serviceärende där det visar sig vara fel på en produkt som inte levererats av oss tillkommer således en kostnad för servicejobbet.

 


OM TIDSBOKNINGEN.
Vi bokar in våra uppdrag i följande tidszoner: kl 08-11, ( samt kl *10-13 för er i och runt Nacka ). Är du inbokad exempelvis kl 08-11 betyder det helt enkelt att vi kommer besöka dig någon gång mellan kl 08-11 och påbörja uppdraget. Det kan alltså innebära att vi kommer till dig kl 11 och att arbetet då pågår så lång tid som du beställt. Det är viktigt att du hemma under hela perioden, så att vi kan utföra det arbete du beställt från oss. Jag ringer alltid när jag är på G.

 

OM- ELLER AVBOKNING.
Vid om- eller avbokning ber vi er vänligen att meddela oss via e-post i så god tid som möjligt. Uppdrag som om- eller avbokas med kortare varsel än 24 timmar kommer att debiteras med fullt arvode. Vid sjukdom eller andra oförutsedda händelser från vår sida kan vi med kort varsel tvingas boka om uppdraget till en ny tid som passar för er.

 

PERSONUPPGIFTER.
Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen (PUL) av dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar endast de personuppgifter som dels krävs enligt bokföringslagen samt för att vi ska kunna fullfölja vårt garanti- och reklamationsansvar enligt konsumenttjänst- och konsumentköplagen. 

 

BETALNING.
En faktura skickas samma dag efter utfört arbete och skickas som PDF via e-post med tio (10) dagars förfallotid. Debiteringen är uppdelad på tid (fast arvode) och eventuellt elmaterial kan tillkomma. Betalning sker bara mot faktura via BG eller Swich.

 

Fler och nyare bilder och löpande info finns på min Facebooksida och instagram.

Referensbilder se här —>