Elektriker i Stockholm

Priser & info

 

PRISER

1h (60 min) = 1 300kr

I detta pris ingår ALLT (moms, restid, km, parkering, ev.trängselskatt, bilkostnader, administration, skriva egenkontroller, fakturering och ett års garanti). Detta pris innefattar bokning av elektriker i Stockholm. Den tid som är inbokad är den tid som ni kommer att få på faktura sedan då jag avsätter tiden just för ert jobb. Eventuella el material kostnader kan tillkomma om ni inte fixar det på egen hand.

(det är inte tiden ni betalar för utan för min kunskap)

Minsta debiteringen är alltid 1h (60 min) 1300kr

 

OM UPPDRAGET

Uppdraget utförs av en elektriker i Stockholm. Uppdragets omfattning är begränsat till den avsatta tid på plats.
Om jag blir klar på kortare tid än en timme (60 min) debiteras du fortfarande för en timme, eftersom den tiden är reserverad för uppdraget. Om vi inte hinner klart inom 60 min är vi dessvärre tvungna att avbryta uppdraget för att hinna fram till nästa kund i rätt tid. Uppdraget är begränsat till just det arbete som överenskommits vid bokningen.

Det är alltså inte möjligt att lägga till arbete när jag är på plats, även om det finns tid över. Och minsta debiteringen är just 1h (60 min)

 

OM TIDSBOKNINGEN 

Vi bokar in våra uppdrag i följande tidszoner: kl. 08-12 samt kl. *11-13.
Är du inbokad kl. 08-11 betyder det helt enkelt att vi kommer att besöka dig någon gång mellan kl. 08 och 12 för att göra uppdraget.
Det kan alltså innebära att jag kommer till dig kl.12 och att arbetet pågår så lång tid som du har beställt.

Det är viktigt att du är hemma under hela perioden, så att vi kan utföra det arbete du har beställt från mig. Jag ringer alltid när jag är på väg till dig.

*Kl.11-13 avser enbart jobb i och runt Nacka kommun.

Elektriker i Stockholm –

utför mindre elinstallationer i ditt hem

Information om våra tjänster

ARBETSOMRÅDE

Jag jobbar idag bara söder om Södermalm i Stockholm.
Utför inte arbete på öar utan bro.

Mina arbetsområde är:

 • Nacka
 • Saltsjö-boo
 • Värmdö
 • Djurö
 • Ingarö
 • Älta
 • Skarpnäck
 • Tyresö
 • Vendelsö
 • Trångsund
 • Skogås
 • Haninge
 • Huddinge
 • Tullinge
 • Enskede
 • Örby
 • Årsta
 • Liljeholmen
 • Hägersten
 • Segeltorp

Hyr en timmes arbetsområde på karta:

Hyr en timme arbetsområde

 

EL MATERIAL FRÅN OSS

Vi har vita och godkända el material med oss i servicebilen. Strömbrytare, dimmer, uttag mm. som vi erbjuder våra kunder att köpa från oss kommer från Schneiders vita serie Exxact. Önskar ni få annat material installerat införskaffar ni det på egen hand. 

EL MATERIAL FRÅN DIG

Önskar ni stå för eget material är det viktigt att allt el-material finns på plats, är CE-märkt och godkänt. så som Schneider, Elko. Plejd,  Eltako,  För det material ni införskaffar är vårt ansvar att det är ett godkänt och blir korrekt installerat jag monterar INTE vad som helst, se vidare ”garantier”. Fördelen med att köpa materialet från oss är att vi då ansvarar för både installation och material under den ettåriga garantitiden som vi lämnar på̊ våra jobb, Samt jag kommer skriva en avvikelse på fakturan då jag INTE har något ansvar i de elmaterial ni har fått införskaffat.

FÖR ER HEMMA FIXARE

När ni köper elmaterial på våra byggvaruhus mdf, och drar/förbereder att slang & sätta dosor i väggar och tak och och monterar dosor, markslang, div kabel i hemmet både inomhus och ute i mark mm för att underlätta för oss elinstallatörer så får vi INTE enligt lag ansluta detta till el nätet och därför tackar jag ner till detta jobb.

( Enligt lag så är vi elinstallatörer personligt ansvariga för de jobb vi utför, om det skulle hända något så äventyrar vi våran framtid både personligt och företagsmässigt. För min del är de jobben inte viktiga).

OM TIDSBOKNING

Uppdrag bokas in i följande tidszoner:
Kl. 08.00-11.00
Kl. 10.00-12.00 (avser enbart jobb i och runt Nacka kommun

Det är viktigt att du är hemma den tidszonen vi har bokat in ditt uppdrag på, så vi kan utföra arbetet du har beställt.
Har du tid 8.00-11.00 besöker vi dig någon gång mellan kl.8.00 och 11.00, det kan innebära att vi kommer kl.11.00 till dig och att arbetet pågår under den tid du har beställt.

Vi bokar och avsätter minsta tid 1h (60min) för varje uppdrag.

OM UPPDRAGET

Omfattningen av uppdraget är begränsat till den avsatta tiden på plats.
Vi reserverar en timme (60 min) för ditt uppdrag, det kan hända att jag blir klar på kortare tid. Du kommer fortfarande bli debiterad för den avsatta timmen för din el installation.
Blir vi inte klara inom den timmen som avsatts för din el installation måste vi bli tvungna att avbryta uppdraget för att hinna fram till nästa kund i rätt tid. Uppdraget är begränsat till just det arbete som överenskommits vid bokningen.

Det finns inte möjlighet att lägga till extra arbete på plats, även om det finns tid över. 

GARANTI

För produkter som levereras av mig gäller ett (1) års garanti samt fri service. Har ni köpt eget material gäller produktgaranti från inköpsstället. Vid ett serviceärende där det visar sig vara fel på en produkt som inte levererats av oss tillkommer således en kostnad för servicejobbet. Och garantin omfattar såklart bara det jobb jag utfört och inte andra delar i anläggning.

AUKTORISERAT EL INSTALLATÖR FÖRETAG

Jag är autkoriserat el installatör företag hos elsäkerhetsverket och har en entreprenad försäkring via LF.  Det innebär att jag får göra el installationer.

Självklart är jag godkänd för f-skatt och moms.

När ni ska anlita ett elföretag så måste elföretaget vara registerat på elsäkerhetsverkets hemsida under kolla elföretaget, denna tjänst är till för er som ska antlita ett elföretag så att ni kan kolla att företaget får utföra de tjänster/ det arbete in vill ha hjälp med.

Här kan du kolla företaget du vill ha hjälp av
Finns inte företaget med, välj ett annat företag.

PARKERING

Min bil är registrerad som lätt lastbil. Det gör att jag inte alltid kan parkera utanför er och innebär att jag måste parkera en bit bort från er. Jag tar betalt från det jag parkerar bilen tills jag sitter i den och åker, ni får i eran tur mindre tid att jag kan jobba hos er. 
Vet ni med er att ni har denna skylt på er gata, berätta det för mig vid bokning. 

BETALNING

En faktura skickas samma dag efter utfört arbete och skickas som PDF via e-post med tio (10) dagars förfallotid. Debiteringen är uppdelad på tid (fast arvode) och eventuellt el material som kan tillkomma.
Betalning sker bara mot faktura via BG eller Swish.

OM- ELLER AVBOKNING.

Vid om- eller avbokning ber vi er vänligen att meddela oss via e-post i så god tid som möjligt. Uppdrag som om- eller avbokas med kortare varsel än 24 timmar kommer att debiteras med fullt arvode. 

Vid sjukdom eller andra oförutsedda händelser från vår sida kan vi med kort varsel tvingas boka om uppdraget till en ny tid som passar för er. 

ROT-AVDRAG

Administration för skattereduktion är idag 100kr
Då det är ni som skall ha informerat mig att ni vill ha skattereduktion (rot-avdrag) och jag har ju min utmattning och omöjligt gissa mig till vilka som vill ha rot-avdrag eller inte, då det tyvärr LIGGER på er att se till ATT jag får de uppgifter jag behöver för att fullborda rot-avdraget, Och det skall informeras innan jobbet utförs hos er. Med en utmattning och ett antal jobb på en 60-70 jobb på en månad. så har jag en heldel annat att tänka på en att jag får in de uppgifer för skattereduktion..

Namn
Personnummer
Fastighetsbeteckning : (villa)
Lägenhetsnummer & brf´s org nr: (Lägenhet)

OBS om ni har givit mig fel uppgifter så jag får avslag på ansökan så kommer jag fakturerar er en ny faktura med adminkostnad för den nya fakturan på 150kr

Vi erbjuder ROT-avdrag på arbeten till er privatpersoner som äger eran boastad.
Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till ROT-avdrag, skattereduktion ges med 30 %. För mer info besök Skatteverket –>

COVID-19

Med rådande covid-19 så bokar vi av om vi känner oss dåliga.
Vi håller avstånd och vi tar inte i hand. Torka gärna av innan och framförallt efter jag har varit hos dig, så tar både ni och vi det säkra före det osäkra för allas säkerhet.
Jag är idag fullvaccinerad med 3st doser.

PERSONUPPGIFTER

Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen (PUL) av dataskyddsförordningen (GDPR). VI sparar endast de personuppgifter som dels krävs enligt bokföringslaget samt för att vi ska kunna fullfölja vårt garanti- och reklamationsansvar enligt konsumenttjänst- och konsumentköplagen.

Här kan du läsa mer om vår integritetspolicy och villkor.

Hyr En Timme är precis som det låter, en elektriker som kommer hem till dig!  Utför elinstallationer, endast mindre och enklare arbeten som är klart inom 60 min.

Enbart avtalat arbete är det som utförs under timmen du har bokat elektriker Mattz.

FÖLJ MIG FÖR SENASTE NYTT