PRISER
1h = 1400kr.
2h = 2200kr.
I detta pris ingår allt ( moms, restid, km, parkering, trängselskatt, bilkostnader och all administration, skriva egenkontroller samt fakturering, och 1års garanti. ) Den tid som inbokad är den tid som ni kommer få på faktura sedan då jag av sätter tiden för just erat jobb.

Från v15 till v41 gör jag även era utomhus jobb också.

Pga. av platsbrist i bilen så har jag bara en mindre stege på ca 1m med mig och når bara en takhöjd på max 2,80-2,90m.

Som ni märker på sidan Tjänster så erbjuder jag bara mindre & enklare installationer som jag vet att jag kommer att kunna klara av pga av min utmattning och därför är jag BARA intresserad av just mindre och enklare el-jobb.

 

INFO.

ARBETSOMRÅDE.
Jag jobbar i Nacka & Värmdö med omnejd, eller BARA söder om slussen.

 

OM UPPDRAGET.
Uppdragets omfattning är begränsat till den avsätta tid på plats, Om vi blir klara på kortare tid än en timme debiteras fortfarande en timme, eftersom den tiden reserverats för uppdraget. Om vi inte hinner klart inom en timme, så tillkommer det 450kr per 30 min max 1 per tillfälle, (Om inget annat är överenskommet innan), sedan är vi dessvärre tvungna att avbryta uppdraget. för att hinna fram till nästa kund i rätt tid. Uppdraget är begränsat till just det arbete som överenskommits vid bokningen.

Det är alltså INTE möjligt att lägga till arbete när vi är på plats, även om det finns tid över, & minsta debiteringen är just 1h (60min) =  1400kr.

 

 

ROT-AVDRAG.
Våra tjänster är förvisso ROT-berättigade, men med hänsyn till de låga summor som våra uppdrag uppgår till har vi valt att INTE ERBJUDA ROT-AVDRAG PÅ JOBB UNDER 2h. Enkelt uttryckt är det inte kostnadsmässigt motiverat för oss att lägga tid på administration för skattereduktion med så små belopp som några enstaka hundralappar. Värt att nämnas för den som undrar, det finns inte något krav på företag att erbjuda ROT-avdrag.

 

EL-MATERIAL FRÅN OSS.
Vi har vita och godkända elmaterial med oss i servicebilen. Strömbrytare, dimmer, uttag m.m. som vi erbjuder våra kunder att köpa från oss kommer från Schneiders vita serie Exxact. Önskar ni få annat material installerat införskaffar ni det på egen hand.

 

EL-MATERIAL FRÅN DIG.
Önskar ni stå för eget material är det viktigt att allt el-material finns på plats, är CE-märkt och godkänt. För det material ni införskaffar är vårt ansvar begränsat till själva installationen, se vidare ”garantier”. Fördelen med att köpa materialet från oss är att vi då ansvarar för både installation och material under den ettåriga garantitiden som vi lämnar på våra jobb.

 

FÖR ER HEMMA FIXARE.
När ni köper elmaterial på våra byggvaruhus mdf, och drar slang & dosor i väggar och tak och drar mark slang och drar div kabel för att underlätta för oss elinstallatörer så får vi INTE enligt lag ansluta detta till el nätet och därför tackar jag nej till detta jobb.

 

GARANTI.
För produkter som levereras av oss gäller ett (1) års garanti samt fri service. Har ni köpt eget material gäller produktgaranti från inköpsstället. Vid ett serviceärende där det visar sig vara fel på en produkt som inte levererats av oss tillkommer således en kostnad för servicejobbet.

 


OM TIDSBOKNINGEN.
Vi bokar in våra uppdrag i följande tidszoner: kl 08-11, Är du inbokad exempelvis kl 08-11 betyder det helt enkelt att vi kommer besöka dig någon gång mellan kl 08-11 och påbörja uppdraget. Det kan alltså innebära att vi kommer till dig kl 11 och att arbetet då pågår så lång tid som du beställt. Det är viktigt att du hemma under hela perioden, så att vi kan utföra det arbete du beställt från oss. Jag ringer alltid när jag är på G.

 

OM- ELLER AVBOKNING.
Vid om- eller avbokning ber vi er vänligen att meddela oss via e-post i så god tid som möjligt. Uppdrag som om- eller avbokas med kortare varsel än 24 timmar kommer att debiteras med fullt arvode. Vid sjukdom eller andra oförutsedda händelser från vår sida kan vi med kort varsel tvingas boka om uppdraget till en ny tid som passar för er.

 

PERSONUPPGIFTER.
Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen (PUL) av dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar endast de personuppgifter som dels krävs enligt bokföringslagen samt för att vi ska kunna fullfölja vårt garanti- och reklamationsansvar enligt konsumenttjänst- och konsumentköplagen. 

 

BETALNING.
En faktura skickas samma dag efter utfört arbete och skickas som PDF via e-post med tio (10) dagars förfallotid. Debiteringen är uppdelad på tid (fast arvode) och eventuellt elmaterial kan tillkomma. Betalning sker bara mot faktura via BG eller Swich.

 

Fler och nyare bilder och löpande info finns på min Facebooksida och instagram.

Referensbilder se här —>