Integritetspolicy och villkor

 

 

Personuppgifter
Vi värnar om in personliga integritet. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Denna policy beskriver hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter när du besöker vår webbsida och använde de tjänster som erbjuds på webbsidan.

Vilka personuppgifter samlar vi in?
I samband med att du kontaktar oss via kontaktformuläret godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att fullfölja och tillhandahålla den service du kan förvänta dig av oss.
Vi sparar dina kontaktuppgifter: namn, email, telefonnummer samt adressuppgifter.
Eftersom vi använder cookies samlar vi även in din IP-adress, om du godkänner detta.

Vad är en personuppgift?
Personuppgifter är information och data som direkt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Ex. namn, adress, email, telefonnummer och IP-adress.

Hur använder vi dina personuppgifter?
Vi behandlar och sparar endast dina personuppgifter som krävs, för att kunna tillhandahålla den tjänst du köper av oss, för fakturering och betalning av bokföringslagen samt för att vi ska kunna fullfölja vårt garanti- och reklamationsansvar enligt konsumenttjänst och konsumentköplagen.
Vi behandlar även dina personuppgifter om du kontaktar oss med frågor.

Vi kommer aldrig att lämna ut dina uppgifter till obehörig part eller sälja dem vidare till extern part.
Genom att använda denna sida och dess funktionaliteter godkänner du att vi samlar in data.

Med vem delar vi personuppgifterna?
Betalning
Väljer du att betala via Swish kommer du att dela dina personuppgifter via Swish vid betalning till oss.

Cookies
Vi samlar in cookies i syfte att ge dig en bättre användarupplevelse. Vi samlar in IP adresser. Cookies används för analysering av besökarstatistik. För att se vilka funktioner ni använder på webbsidan, hur ni använder webbsidan samt vart ni kommer ifrån.

Du kan själv göra inställningar för vilka cookies du delar med dig av till oss. Om du inte accepterar användandet av cookies väljer du att avvisa dessa.

Cookies sparas på din dator eller mobil och kan bara läsas av den webbplats de kommer från. Du kan i din webbläsare välja att inte acceptera cookies, men då kommer webbplatsen inte att fungera optimalt. Detta gör du i inställningarna. Du kan normalt välja att helt blockera cookies, blockera tredjepartscookies eller be webbläsaren att radera alla cookies när du stänger den.

Det finns olika typer av cookies. Permanenta cookies sparar en fil på din dator för att kunna anpassa webbplatsen efter dina val och kommer ihåg att du har besökt oss tidigare och kan därför t.e.x för ifylla din e-post och postnummer. Dessa cookies lagras på din enhet under en viss tid eller till dess att du väljer att ta bort dem.

Sessionscookies används under tiden du besöker webbplatsen och försvinner när du stänger din webbläsare. De behövs för att kunna erbjuda våra grundläggande tjänster, som inte fungerar utan dessa cookies.

Cookies från tredje part, exempelvis Google analytics och Facebook. Den data som samlas in av dessa cookies, inklusive eventuella personuppgifter, används för intressebaserad annonsering och analys. Respektive tredje part ansvarar för insamling och behandling av personuppgifter från sådana cookies. Vi har inte tillgång till de uppgifter som samlas in.

Så här länge sparar vi dina personuppgifter
Vi sparar personuppgifter så länge det finns rättslig grund. Vi lagrar inte onödiga uppgifter och vi minimerar lagringstiden i så stor utsträckning som möjligt. Vi sparar de personuppgifter som krävs enligt bokföringslagen.

Så här skyddar vi dina personuppgifter
vi har vidtagit lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkost. Antalet person som har tillgång till dina personuppgifter är begränsade. . Endast personer hos oss som behöver behandla dina personuppgifter har tillgång till dem. De leverantörer som vi delar personuppgifter med kommer endast att behandla dem för vår räkning och göra det i enlighet med våra instruktioner.

Du kan när som helst ändra dina preferenser.
Du har rätt till att få veta vilka personuppgifter vi har sparade om dig, kontakta Hyr en timme för det, info@hyrentimme.se.
Du har rätt till att få dina uppgifter raderade och borttagna från vårt system när du vill. Kontakta Hyr en timme för det, info@hyrentimme.se. Uppgifter som krävs enligt bokföringslagen går inte att få raderade.

Vi bryr oss om din integritet.
Det är viktigt för oss att du känner dig trygg. Vi värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter att behandla dina personuppgifter med största respekt. Om du ändå anser att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt så får du gärna höra av dig till oss. Du har också möjlighet att lämna in klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten som är den myndighet som utövar tillsyn av behandlingen av personuppgifter.

Hyr en timme förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy när som helst i tiden, i den utsträckning de är nödvändiga för att åtgärda störningar eller uppfylla nya legala och tekniska krav. Alla ändringar av denna integritetspolicy kommer att publiceras på webbplatsen.

För ytterligare information om vår personuppgiftshantering hänvisar vi till info@hyrentimme.se