Om hyr en timme.
Hyr en timme är ett mycket litet el-företag i Nacka som bara utför mindre elinstallationer mot privatpersoner.

jag startade detta företag under sommaren 2015 efter min utmattning sedan maj 2012, pga, av min utmattningssyndrom så erbjuder jag bara mindre elinstallationer på 1h (60min) för att kunna få in pauser mellan jobben för jag skall orka med detta.

Jag som driver detta heter Mattz Birath jag är en ölänning på 50år, jag bor i Nacka med min fru och våra barn sedan 1998, jag har jobbat med elinstallationer sedan 1988. Under åren har jag jobbat med allt från ledande elmontör , arbetsledare samt projektledare med medarbetare upp till 35 montörer.

Varför hyr en timme?
Efter min utmattning i maj 2012 och div försök att få en anställning som skall passa mina behov, men blev det denna lösning med att driva eget företag, Att driva elföretag är mer en livsstil är ett jobb vilket jag inte riktigt trivs med, då jag var sjukt nöjd att vara anställd.

Idag ligger jag på en 50-70 jobb i månaden, allt beror på hur jag mår och orkar med. då jag inte har ork till att jobba hela dagar så blir det 3-4st 60min jobb 4dagar i veckan ( ledig onsdagar ) vilket gör att jag få in lite ensamtid mellan jobben jag tar inte jobb efter varandra på samma gata. 

I dag ligger priset på från 1300kr i detta pris ingår allt ( restid, km, parkering, trängselskatt, bilkostnader och all administration för fakturering, inbokning av jobb mm.) inga andra avgifter tillkommer (ev material kostnader kan tillkomma)

Jag jobbar i Värmdö, Nacka, Tyresö, Sjöstan, Södermalm, Årsta, Midsommarkransen, Hägersten, Älvsjö, Huddinge, Trångsund, Hanning, Bara söder om slussen

Kolla in mina omdömen Kolla sidan

Jag erbjuder bara små och mindre elinstallationer kolla under tjänster för mer info.

 

Min medverkan i Elektrikerpodden avsnitt #9 

Lysna på SPOTIFY eller på DÄR PODDAR FINNS 

 

 

Intervju av mig i tidningen Elinstallatören #12, 2019

LÄNK —–>

intervju av hyr en timme 2019intervju av hyr en timme 2019