Om hyr en timme.
Hyr en timme är ett mycket litet el-företag i Nacka som bara utför mindre & enklare elinstallationer mot privatpersoner.

jag startade detta företag under sommaren 2015 efter min utmattning sedan maj 2012, pga, av min utmattningssyndrom så erbjuder jag bara mindre & enklare elinstallationer.

Jag som driver detta heter Mattz Birath jag är en ölänning på 50år, jag bor i Nacka med min fru och våra barn sedan 1998, jag har jobbat med elinstallationer sedan 1988. Under åren har jag jobbat med allt från ledande elmontör , arbetsledare samt projektledare med medarbetare upp till 35 montörer.

Varför hyr en timme?
Efter min utmattning från maj 2012 och div försök att få en anställning som skall passa mina behov, men blev det denna inte helt optemala lösning med att driva just ett eget elföretag, Att driva elföretag är mer en livsstil och mer en ett vanligt jobb som anställd vilket jag inte riktigt trivs med.

Idag ligger jag på en 60-70 jobb i månaden, allt beror på hur jag mår och vad jag orkar med. då jag inte har så mycket ork till att jobba hela dagar så blir det ca 4st 60min jobb, 4dagar i veckan ( ledig onsdagar ) vilket gör att jag få in lite ensamtid/pauser mellan jobben.

I dag ligger priset på från 1400kr i detta pris ingår allt ( moms, restid, km, parkering, trängselskatt, bilkostnader och all administration, skriva egenkontroller samt fakturering, och 1års garanti. ) Där minsta debiteringen är just 60min = 1400kr. ( varje på börjad 30min tillkommer 350kr max 1 vid per besök )

Jag jobbar i Nacka & Värmdö med omnejd, och  BARA söder om slussen

Kolla in mina omdömen Kolla sidan

Jag erbjuder bara små och mindre elinstallationer kolla under tjänster för mer info.

 

Min medverkan i Elektrikerpodden avsnitt #9 

Lysna på SPOTIFY eller på DÄR PODDAR FINNS 

 

 

Intervju av mig i tidningen Elinstallatören #12, 2019

LÄNK —–>

intervju av hyr en timme 2019intervju av hyr en timme 2019