Hyr en timmeBild från Ålkistan på Norra Öland mot blå jungfrun.

Om hyr en timme.
Hyr en timme är ett mycket litet och enskilt el-företag i Nacka som bara utför mindre & enklare elinstallationer mot privatpersoner.

jag startade detta företag under sommaren 2015 efter min utmattning sedan maj 2012, pga, av min utmattningssyndrom så erbjuder jag bara mindre & enklare elinstallationer.

Jag som driver detta heter Mattz Birath jag är en glad och pratsam ölänning på 50år, jag bor i Nacka med min fru och våra barn sedan 1998, jag har jobbat med elinstallationer sedan 1988. Under åren har jag jobbat med allt från ledande elmontör , arbetsledare samt projektledare med medarbetare upp till 35 montörer. Min stora hobby är fotografering av personer så jag har haft ett hobby företag sedan 2005, Fotograferingen är en terapi för mig att få göra något annat en stund. Hemsida—>.  

Varför hyr en timme?
Efter min utmattning från maj 2012 och div försök att få en anställning som skall passa mina behov, men blev det denna inte helt optemala lösning med att driva just ett eget elföretag, Att driva elföretag är mer en livsstil och mer en ett vanligt jobb som anställd vilket jag inte riktigt trivs med.

Idag ligger jag på en 60-70 jobb i månaden, allt beror på hur jag mår och vad jag orkar med. då jag inte har så mycket ork till att jobba hela dagar, så det blir 4dagar i veckan ( ledig onsdagar ) vilket gör att jag få in lite ensamtid/pauser mellan jobben.

I dag ligger priset på från 1400kr i detta pris ingår allt ( moms, restid, km, parkering, trängselskatt, bilkostnader och all administration, skriva egenkontroller samt fakturering, och 1års garanti. ) Där minsta debiteringen är just 60min = 1400kr. Idag kan man boka in 1h alt 2h
( och det är den tid man bokat in är den tiden som kommer på faktura sedan )

Jag jobbar i Nacka & Värmdö och söder om slussen
(pga av min utmattning och att jag bara gör en 3-4h per dag och 4dagar i veckan gör det omöjligt att åka över hela Stockholm då jag provade det de 1a tre åren och låg konstant på en 4-5v fullbokad kalender, och det är ohållbart i lägen med mina behov)

Kolla in mina omdömen Kolla sidan

Jag erbjuder bara små och mindre elinstallationer kolla under tjänster för mer info.


Följ mig på instagram

 

Följ mig min Facebook 

På Facebook & Instagram får ni bransch info & avbokade tider samt tävlingar & se de jobben jag utför.

 

Min medverkan i Elektrikerpodden avsnitt #9 

Lysna på SPOTIFY eller på DÄR PODDAR FINNS 

 

 

Intervju av mig i tidningen Elinstallatören #12, 2019

LÄNK —–>

intervju av hyr en timme 2019intervju av hyr en timme 2019