Om Hyr en timme

Elektriker i södra Stockholm för mindre elinstallationer

Hyr en timme är ett litet och enskilt el företag som drivs av mig, Mattz. Jag arbetar som elektriker i södra Stockholm och erbjuder dig mindre och enklare elinstallationer.

 

Din elektriker i södra Stockholm

Hyr en timme erbjuder bara mindre och enklare el installationer, typ service liknade el jobb söder om slussen i Stockholm. El företaget är baserat i Nacka.
Och hjälper i dag privatpersoner och BRF:er i södra Stockholm. 

( för det finns ingen ekonomi att typ att åka till Täby för att byta en dimmer, eller åka runt på Östermalm/Wasastan i en 30-40min för att leta p-plats.)

Hyr en timme startades under sommaren 2015.

Jag startade detta företag 2015, efter min utmattning från maj 2012. Efter min utmattning och olika försök att hitta en anställning som passade mina behov blev det den inte helt optimala lösningen att driva ett eget elföretag. Jag anser att driva ett elföretag är med en livsstil och mer än ett vanligt jobb som anställd, vilket jag inte riktigt trivs med. Pga. Min utmattningssyndrom så erbjuder jag bara mindre och enklare elinstallationer som jag vet att jag klarar av, utan stress på en arbetsdag.

Skillnaden mellan mig och andra elföretagare är att jag är inte intresserad att tjäna pengar, utan att ha nöja kunder samt att det fungerar för mig med mina behov.

Jag jobbar bara 4 dagar/v och då förmiddagar pga av min utmattning så är min energi slut vid kl12-13tiden då är jag rätt slut och behöver vila.

 

Vill du kontakta mig?
Gå till kontaktformuläret.

 

Om mig

Jag som driver detta företag heter Mattz Birath, jag är en glad och pratsam ölänning på 51år. Jag bor i Nacka sedan 26 år tillbaka med min fru och våra barn.

I januari 1988 började jag arbeta med elinstallationer. Under åren lopp har jag arbetat med allt från ledande elmontör, arbetsledare samt projektledare med medarbetare upp till 35 elmontörer. med 34år i detta yrke så är det inte tiden man betalar för utan för min kunskap.

Hyr en timme elektriker Mattz
Hyr en timme, elektriker, referensbild hos kund

Arbetsdagar

Jag arbetar fyra dagar i veckan. Vardagar, ej onsdagar.
Arbetsdagarna då jag gör kundbesök är mellan kl 8.00 och 12.00.
Under max 60 min kommer jag hem till dig och utför den elinstallation du har beställt av mig 

Eftersom jag har korta och få arbetsdagar så har jag begränsat mitt arbete som elektriker till område söder om slussen.  Det är inte möjligt att åka över hela Stockholm, i början av Hyr en timme tog jag alla jobb och hade därmed en fullbokad kalender minst en månad framöver, vilket är ohållbart i längden för både mig och er. Jag vill kunna erbjuda er bästa service i närtid, inte om två månader.

Idag ligger jag på en 65-70 jobb i månaden, allt beror på hur jag mår och vad jag orkar med. Då jag inte har så mycket ork till att jobba hela dagar, är detta ett alternativ som passar mig och gör att jag kan erbjuda er bra service.

För dig som vill läsa lite mer om mig Mattz, elektrikern som utför mindre och enklare elinstallationer till dig som privatperson.

 

 

  • Jag har medverkat i ett podd avsnitt i Elektriker podden.
  • Tidningen Elinstallatören har gjort en intervju med mig
  • Jag sitter som elrådgivare på bygga & bo mässan i Älvsjö. Länk

Klicka på bilderna eller följ länkarna för att se mer.

 

Om du vill , kolla in mina diplom, certifikat och licenser lite längre ner på sidan.

Min medverkan i Elektrikerpodden avsnitt #9
Lyssna på SPOTIFY eller DÄR PODDAR FINNS

Intervju med mig i tidningen Elinstallatören #12, 2019 LÄNK >

intervju av hyr en timme 2019
intervju av hyr en timme 2019

Certifikat, licenser och diplom jag fått som elektriker

Årets elföretag 2020-2021 Hyr en timme
Hyrentimme 20218