Stort tack, Mattz, för din hjälp i min privata villa idag. Under nästan 50 år har jag genom mitt företag Byggplanering Bergek & Söner AB ,innan pensioneringen 2017, i egen regi byggt ca 300 lägenheter i Nacka kommun. Villor såväl som små flerbostadshus. Jag har dessutom under 34 år varit ordförande i Företagarna Nacka Värmdö. Jag känner och har samarbetat med mängder av småföretagare under alla dessa år. Det är hantverkare och entreprenörer av just din kaliber som Sverige och vi kunder behöver. Kreativa med stor kompetens. Snabba med återkopplingar och serviceinriktade på ett både trevligt och förtroendeskapande sätt. Kort sagt högsta kvalitet på allt ! Givetvis får du min röst som årets elektriker. Jag hoppas verkligen att du ska ha ork, lust och tillräckligt ekonomiskt utbyte för att fortsätta din fina verksamhet i många år framöver.
Bästa hälsningar
Lars